tilbake med svar på spørsmål!

Hei igjen! Vet det er uker siden jeg sist blogget, men har ikke så mye tid denne perioden.. Har massehvis av prøver, og nei huff alt tar bare så lang tid. Nå som jeg faktisk har litt tid tenkte jeg å svare på noen spørsmål jeg har fått ved tidligere spørsmålsrunder, og av andre via meldinger osv.

   

 - kan du vise ynglings antrekket ditt?

Har ikke noe helt fast yndlingsantrekk, men om jeg kunne valgt ett antrekk jeg selv har lagd ville det nok vært noe som dette

cross as lightning

 

 - kan du vise ynglings sminken din?

 - hvor lenge har du danset?

Jeg har danset i litt over 6 år nå, med perioder der jeg ikke har danset på grunn av skader

 - hvordan gikk det på forrige konkurranse?

Forrige konkurranse var åpningscupen 2013, var rett og slett en 5.plass i alt haha :)

 - hvem savner du mest av dansevennindene dine?

Akkurat nå må det nok være Sandra. Hun er liksom aldri på dansingen lenger på grunn av sykdom, og jeg får nesten aldri sett henne! Ellers er det ganske mange fra unique jeg savner, altså den gamle danseskolen min. Lotte,Anja,Victoria, og Celina er nok de jeg savner mest derfra, det var de jeg var nærmest da kan du vel si.

 

 - Kan du fortelle om danse "historien" din?

Joda, det er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle om... Jeg startet å danse sent høsten 2006 på ett lite lokalhus like ved huset mitt. Det var ett freestyle-kurs, og mamma hadde lest at freestyle var en dans med mye rytme og bevegelser, så hun meldte meg på det. Dette kurset tilhørte Lillestrøm danseloft, så senere når danselærerene syntes jeg var god nok startet jeg å danse i Lillestrøm på Lillestrøm danseloft, a.k.a Unique. Der har jeg egentlig gått frem til januar 2012, og trivdes stort der. Har hatt både oppturer og nedturer, men de som har vært mine største medhjelpere har nok vært Nina og Stine. Etter dette byttet jeg til 2dance, som jeg har gått på siden, og er nå elite.


 - Hvilken klasse danser du?

Jeg danser i elite 14-16 år

 - Ditt drømme feriemål?

Har veldig mange forskjellige reisemål jeg vil utforske, alt fra Karibien til London. Har veldig lyst til å ta meg enten en skikkelig shoppingferie med turistattraksjoner i London, eller ferie i Paris. ellers ville ett klassisk varmt sted med fine strender vært perfekt for meg nå, vil bort fra denne kulda! Usa har jeg vært i, men vil gjerne ta en skikkelig road trip ferie der, og utforske nye deler av det.
 - Yndlingsmat?

Jeg bare Elsker Italiensk pizza! Kunne spist meg død på det, virkelig, det er det beste. Taco også, elsker å titte inn i kjøleskapet, og finne rester av tacokjøttdeig eller pizza, da er microbølgeovnen førsteprioritering! Ellers er jeg nok ganske kresen på mat dessverre, men man må jo ikke glemme å nevne at det er flott å ha en  så snill farmor som lager verdens beste pannekaker hver gang du kommer på besøk :)

 - Yndlingsfag?

Vet egentlig ikke helt hvilket fag jeg liker best. Dette varierer i perioder, mellom hvilkene emner det er snakk om. Akkurat nå syntes jeg egentlig alle fag er veldig kjedelige, og at faglærerene krever altfor mye til alle sammen. Kan ihvertfall sverge på at matte ikke er en favoritt, sorry, men er dessverre ikke den skarpeste kniven i skuffen når det kommer til regning.

 - Beste sang?

For tiden går det i veldig mye forskjellig, men elsker disse 3 spesielt

B.o.B: Chandelier (feat. Lauriana Mae)
Owl City: Shooting Star
Sam And The Womp: Bom Bom (Radio Edit)

 - Beste skrekkfilm?

Bytter veldig mellom skrekkfilmer, og ser nye hele tiden, så er egentlig ikke helt sikker. Jeg liker kanskje den gamle klassikeren "Boogeyman". "The ring" har jeg jo sett mange ganger, og den er jo ganske bra, ellers liker jeg "the exorcist" ganske mye også.

 - Har du kjæreste?

Nei

 - Hva slags sminke bruker du?

Bruker maskaraen "angle feather eyes" fra maybeline

Glo minerals concealer

rouge (av og til)

øyenskygge til øyebryna

og så slenger jeg jo leppestift innemellom.

 - Beste butikk å handle i ?

Jeg handler vel egentlig bare på bikbok og gina tricot, og er veldig fornøyd med klærene derfra. Ellers er mange av klærene mine ting jeg handlet i Usa fra Forever21,wetseal,Charlotte Russe og en del andre butikker jeg ikke vet hva heter haha :)


 - Beste kake?

Åh! Denne er så vansklig for meg, for jeg er liksom cookie monsteret selv! Tror favorittene mine er Charlotte-Russekake, Ingrid sine cookies,Marrengsviss og egentlig alle andre kaker så lenge det ikke er bløtkaker,ostekake, eller gele i den.
 - Sjokolade eller is?

Definitivt is! Jeg er isspiser så det holder, uansett årstid.

- Hva er ditt yndlings godteri?

Vel... Ta en titt oppi egget a', elsker alt søtt, som ikke er lakris.
- Hva er det vanskligste du vet i freestyle?

Jeg syntes spinn er helt umulig! Vanlige piruetter går ganske fint, men mer en 2 spinn, det er vanskelig! Er bare å øve, jeg vet,jeg vet... just have to have some time to get there.

- Hva liker du best utenom dansen?

Å gjøre? Jeg liker egentlig bare å sitte foran pcen og være lat.. Se på serier jeg liker, dansere, eller være med vennene mine. Er vel helt normal jeg, liker det andre liker å gjøre liksom.

- Hva er dine yndlingsdyr?

Jeg har to veldig søte marsvin som heter Lille my og Ulla!
- Hvor lenge har du hatt de søte marsvinene dine ?

                       Jeg har hatt Lille My siden 26.Januar.2011                                                                     og Ulla siden engang i februar.2011 - Hva liker du med blogging?

Liker å kunne dele livet mitt med andre, å kunne vise dere både positive og negative sider. Absolutt ikke for å skryte, men det er en fin måte kunne holde kontakt med andre jeg aldri får sett, så kan de holde seg oppdatert, og så får man jo vite om så mange nye som deler samme interesser som deg.

  - Hva heter yndlings serien din ?

Bones-fan no.1, her har du meg! Elsker alle vitenskapsprogrammer, men Bones er virkelig the best of the best. Ellers elsker jeg "How I met your mother","Two and a half men","Dancemoms" og "greys anatomy".

 

  - Hva heter yndlings filmen din?

Er ikke helt sikker på om jeg har noen spesiell favorittfilm. Ser vel på alle slags komedier og grøssere som finnes på netflix. I dag har jeg sett filmen "She's a man" eller "She's the man" haha husker ikke helt hva den heter, men den er verdt å se

 

    - Hva ønsker du deg av det du ikke har?

Har egentlig alt det viktigste tror jeg.  Til rommet mitt kunne jeg ønsket at det hadde vært litt større, med ett større klesskap. Ellers kan man jo aldri få for mange klesplagg, og en macbook kunne heller ikke skade her i heimen....'


   - Hvor liker du og spise om du skal spise ute?

Pizza or taco

 

   - Hvordan dans danser du?

Freestyle/discojazz :)

           

 - Hva er det du angrer mest på i livet ditt?

Angrer egentlig ikke på så mye i livet mitt! Jeg står for mine valg og feil, og har godt av de.
         

   - Har du søsken?

Jeg har to brødre! Sorry at de ikke er så mye vist, liker ikke akkurat rampelys kan du si.. Har en storebror som heter Andreas, han blir 20 i November. Ellers har du jo min tvillingbror Simen, som blir 15 i Juli, med meg! Litt av en søskengjeng..Hva syntes du om innlegget, og er du noe du lurer på?

 

7 kommentarer

Postet av: Solveig DJ
Dato: 19.02.2013 Klokken: 20:13 - http://hugtime.blogg.no


Kjempe fin blogg! og elsket det antrekket du hadde på toppen, stilig!
Postet av: Nova Maria Lie
Dato: 19.02.2013 Klokken: 20:16 - http://novamarialie.blogg.no


Mass bra svar! Elsker antrekket også! (http://novamarialie.blogg.no/1361300119_chillrn_i_kjellrn.html)
Postet av: Martine Johansen - kommenterer tilbake!
Dato: 19.02.2013 Klokken: 20:22 - http://photohansen.blogg.no


Så fine svar!

Sv, jeg redigerte kollasjen i picasa og Photoshop:)
Postet av: Fashionjulie.blogg.no
Dato: 19.02.2013 Klokken: 20:23 -


Antrekket var fint, men ville ikke brukt lua eller øredobbene.

Fikk foresten lyst på noe godt no..
Postet av: enesio
Dato: 19.02.2013 Klokken: 20:36 - http://enesioo.blogg.no


Sv: Tusen takk:)
Postet av: Dudane
Dato: 19.02.2013 Klokken: 21:44 - http://lifewords.blogg.no


fine svar!
Postet av: amaliekd - kommenterer tilbake
Dato: 20.02.2013 Klokken: 14:46 - http://www.amaliekd.blogg.no


elsket den genseren i drømme outfitten din! Brae svar! :D

Skriv en ny kommentar