Blogg

50 shades of summer#

  

marco beach#

Hej hej! Drar på konfleir i morgen tidlig, så skal prøve å få lagt ut de fleste av bildene som er igjen fra Usa. Sorry for at det ikke har kommet noen filmer, jeg prøver å ta meg tid til det neste uke, så får vi se, selve videoen om turen er den viktigste :)

Nå tenkte jeg å legge ut noen strandbilder, alle tatt på marco island public beach, forskjellige dager!
Ja, en delfin så nære land!!-frk2angelEverglades#

Hei! Unnskyld at det har tatt så lang tid, men har vært borte en stund på hytta en stund :) Nå kommer ett innlegg fra Everglades-turen vår i Usa! Var utrolig morsomt, sorry om bildene ikke er så klare eller viser dyrene godt, alle er tatt i fart, og langt unna for sikkerhet :)


del 2 kommer i morgen :)

One more week#

Hei! Vet jeg sa at jeg skulle legge ut de siste bildene, men vi dro en spontantur på hytta, så jeg får nok ikke blogget noe, ihvertfall ikke med bilder før på lørdag:) Ja, er altså oppe i Valler's, superdigg! Det har vært hele 30 grader i skyggen i dag, og nærmere 20 i vannet. Har selvfølgelig bada, og merker at det er varmere, både på vannet, og på antall besøkende ved vannet! Pleier å være den eneste der nede, er ikke så stort mener jeg, men i dag har det sikkert vært nærmere 13 forskjellige familier der! Ellers har jeg vel bare vært ute, pusset trebåten min/vår, og beiset den... SNEKKERMESTER JENNY:) I morgen skal vi faktisk plukke opp Ingrid i Fagernes, igjen... Spontanbesøk fra Gubrandsdalen:) gleder meg utrolig, første gang jeg har venninne her på hytta... Heheeeh.. Ja, så det blir kos, kommer sikkert en del bilder, frem til da....... CHERIOOH<3

life in Marco#

Hei! Nå har jeg faktisk kommet hjem fra usa, suprise,suprise! Ligger litt etter i å legge ut bilder kan man vel si, så jeg holder på med ett par deler nå :) Håper dere liker at jeg skriver om ferien min, tenkte å redigere sammen en kort video derfra også ( under veis!) 

Her kommer bilder tatt fra Marco Island, både fra kinoen, stranda, shopping i Tampa!

 

Dette er vel nesten selve sentrumet av Marco Island, her er det strandbutikk, resturanter, og  kinoen jeg skal vise nå.Endte opp med 2 dager med kino, så da ble det nesten en liten førpremiere på "the heat" og "grown ups 2", veldig bra filmer begge to! Anbefaler VIRKELIG å se The heat, den er bare dødsrå, og jeg liker vanlighvis ikke action filmer!

Ja, her satt vi da, var så kul sal! De har liksom ikke faste seter, eller stoler, men masse bord,sofaer og barkrakker i salen, så man kan egentlig sette seg hvor man vil. Det kule var jo at mange av de andre folkene som var på kinoen nesten var der bare for å spise middag... Man kunne liksom bestille pizza,burger,sushi osv. og få det mens filmen kjørte.

Så var det den fine stranda <3
liten gekko i hagen vår, det kryr av dem altså.. 


Sorry for at bildene blir litt i forskjellige rekkefølger osv, men kommer nok 2 eller 3 innlegg til :)

Innkjøp i Usa#

Hei! Sorry for at det ikke blir innlegg fra hver dag altså! Er mye ute, og rekker ikke å sette meg ned med bloggen :) I dag har vi vært i Everglades, som det kommer ett innlegg om senere i morra for meg eller noe, så skal vi ned på stranda i dag! Tenk, Nå er det bare 1 dag igjen før jeg drar!! Kunne vært her mange uker til for min del :) Tenkte å vise dere noen av innkjøpene mine nå, har kjøpt mer, men det blir det nok oppdaterte bilder på senere :)Hva syntes dere? :)


key west 2013 del 3#

Da er del 3 ute, rett og slett bare flere bilder fra Key west :)

Vi måtte jo få med oss det sydligste punktet i hele Usa, så da sto vi i denne køen da, tok heldighvis ikke så lang tid :)Da dro veien til Marco Island, har ikke tatt så mange bilder her, men skal passe på det :)

key west 2013 del 2#

Hei! Da tenkte jeg at det var tid for å skrive litt igjen, for nå øser det med regn ute! I dag har vi jo ikke akkurat rukket  så mye i og med at klokka bare er halv 11 på morningen her, men har vært hos legen! Haha var ikke akkurat som man ser i greys anatomy og sånn altså, med kjekke leger osv... nejda, vi fikk "lege garlic", lege hvitløk var sikkert flink han altså.... Så nå venter jeg egentlig bare på medisiner, don't worry! Det er ikke noe stort, har bare fått masse utslett i hele ansiktet.. Ser egentlig ut som acne, bare at det er en slags type eksem, men tro meg! Dere vil ikke se det hahahahaah :P

Ja.. nå skal jeg ikke babble mer om i dag!

gjett hvem ve fannt! SIIBASTIAN!dakar! Mamma og jeg gikk bortover og fant denne :( Vakkeboooorn<3


Kommer en del 3 ;)

Key west 2013 part 1#

Ja, dette var det siste bildet jeg hadde fra Miami by, skikkelig fin soloppgang på Miami beach!Vi var altså bare i Miami i 1 natt, og bodde på hotell "Deauville", ganske slitt, men helt okei for noen få netter. Så med denne flotte sola dro vi altså oppover mot det sydligste punktet i hele USA, Key west. Det ligger midt ute i havet, og for å komme seg dit kjører man gjennom "The keys" som er en rekke små øyer, plassert midt mellom karibien og mexico gulfen !

Først var det en stopp på Dennis, som er verdens beste junkfood for billig penge haha! Her er det jeg spiste, "pancake puppies sundae", som rett og slett er fritert pannekake i baller, med jordbær og melis på, naaam!

okei, da begynner turen!'kjempefint.. og rundt fem min senere....

og senere samme dagen!

er det ikke rart?
Så kom vi over denne trusa da, passa jo perfekt til pappa den! Hahahahaha :)

Det var alt for nå, ligger veldig etter med hvilkene bilder som er tatt når og hva vi gjør på riktig dag! Men i dag har jeg shoppet MYE! Så skal vel lage en del 2 av dette inlegget, og så legge ut innkjøp. 

Hvor mye er klokka der hjemme? Her i Usa er den akkurat 22:35 nå, fortsatt den 10.juli her da :)

Håper dere likte alle bildene!
4th of July, Miami beach#

Hei! Lenge siden jeg har blogget nå, men tenkte det kunne være litt gøy å blogge om ferien min i Usa! Har tenkt til å lage en video også, med klipp fra kjøringen ut til key west, og sentrum så klart, Miami beach på 4-juli, og sikkert mye mer :)

 

Vi landet på Miami international airport kl 18.00 i Amerikansk tid, etter en 13 timers flyvning med stopp i zurich. Selvfølgelig var vi jo stuptrøtte, men gud, vi må jo ha mat! Det ble tidlig kveld, men jeg rakk å ta noen få bilder av fyrverkeriet :)Håper dere likte dette lille inlegget, kommer fler, men er mulig det blir midt på natten osv pga tidsforskjeller :)

Kos dere resten av dagen!

17.of may.2013

Hei igjen! Tenkte å legge ut og skrive litt om 17. Mai som var sist fredag :) Vi tok oss en tur ned på Aker brygge, spiste på resturant og ble nesten trampet på av alle folkene.. Wow, det er virkelig mange folk der på 17.Mai, jeg som er vandt til å være på skolen med kanskje 400 mennesker, og i byen er det millioner! På kvelden dro vi på besøk, ellers har det ikke skjedd spesielt mye annet? :)


-frk2angel

Update og USA#

Hei hei! Vet det er sånn evigheter siden jeg har blogget, har faktisk nesten blitt 1,5 måndte! Grunnen er egentlig bare at jeg har ligget til sengs med hodet frem til nå, og nå har jeg hauger med prøver! Så skal prøve å blogge ihvertfall ett par dager de neste ukene :) Tengte dere trenkte en liten update på livet mitt.

 

 Ikke så mye har skjedd i det siste, untatt at jeg har bitt utrolig godt kjennt med min kjære pute og dyne. Nå har vi faktisk bestill ferie til sommeren også! Selvfølgelig klarte vi ikke å unngå en ny tur til Florida, så da er hus,reise og bil bestillt! Vi reiser 4.juli, og lurte på å enten være en dag i Miami å feire nasjonaldagen, eller å dra rett til Key West å være der i 2 dager. Ellers blir det vel bare å slappe av, ettersom vi går innenfor en budsjettferie.

Her er en link til huset vi skal bo på og sånn ser det ut

Ellers har jeg hauger med prøver disse ukene, men har noe bra å se fram til! Jeg har faktisk blitt valgt ut som YOUME i skoleåret 2013/2014. Det er altså en slags aktivitetsleder og støtteperson for de nye 8.klassene, så det ser jeg veldig frem til! Dessuten har klassen vår fått vite at vi har vunnet en aktivitetskonkurranse kalt "moveit", så vi skal på tusenfryd i skoleuka! Hahah blir masse kos etter disse 2 ukene er overstått, nå blir det jo elevbedrift der vi skal lage en egen bedrift, NOEN FORSLAG PÅ HVA VI KAN GJØRE  av kreative ting som man tjener på?

Dessuten skal jeg på en rekke turer! Reiser på YOUME utdanningsleir den 12-14.juli, så skal vi på overnattingstur i skogen, Dalen altså, deretter tusenfryd, Usa-tur, Konfleir, danseleir og skoleleir! Så joda, timeplanen blir full med kule overnattinger frem til August :)

 

Håper alle dere har hatt det fint mens jeg har vært borte, dere må gjerne oppdatere om nyheter og hva dere har gjort også!

-Frk2angel

 

Polyvore outfits#

Hei! Bare noen polyvore outfits jeg slang sammen :)

 

#

 

edgy chick#

 

bad girl#

 

Hvilket likte du best?sminke- og hårtutorial/tips

Hei! I dag har jeg sittet hele dagen ute i sola og solt meg, kommer inn, og har ikke engang blitt en fregne brunere..ahha :) Noen andre som aldri blir brune? Tenkte å legge ut noen av de beste youtubevideoene jeg bruker, eller får inspirasjon fra. Legger også ut ett par video med tips, og hvordan vite hva du kler.. Håper dere liker de!

 

Denne hårfrisyren er kjempefin om du vil beskytte håret for sol!

 

 

 

Denne videoen burde virkelig sees hvis du sliter med acne! 

 

Det var de! Hva syntes dere? Noen tips dere likte spesielt godt?
Outfit/ velg for meg!

Hei! Er på vei til en bursdag nå, men har virkelig ikke peiling på hva jeg skal ha på meg.... Det er en pysj/chillebursdag, og jeg lurte på hvem av disse tre valgene dere syntes passet best? Plis hjelp meg ahahah :) Nr.1,2 eller 3?

 

Her er forresten kortet jeg lagde til Aurora, hun hadde bursdag i går, 15 å greier.. flotters!Hva syntes dere om kortet? Hvilken pysj skal jeg gå med? 

Påskebilder og stuff#

Hei! Nå er jeg hjemme igjen fra fjellet, og tenkte å legge ut noen bilder :) Har vært å sett på skirenn i vika ved hytta, solt meg, Isfiska og ellers egentlig bare slappet av! Her er noen få bilder. Håper dere har hatt det bra også, uansett hvor dere har vært!

Farmor :)

Hvor har du vært i påskeferien?
Hyttetur#

Hei! Har tenkt meg på en liten hyttetur nå, og har derfor ikke nett på noen dager. Håper dette går bra, ville bare si ifra, så dere ikke tror jeg har stoppet å blogge igjen med en gang hahaha :) Håper dere får en fin påske resten av tiden, og så sees vi igjen snart. Kunne nesten bedt Andreas om å blogge vet du, men hva slags blogg hadde dette blitt da.... ikke en ordentlig ihvertfall! 

Så slenger vi med ett par bilder jeg tok nå nylig :)


 

SNART PÅSKEAFTEN!
GOD PÅSKE! Hva skal du resten av ferien?

Outfits of summer#

Hei! I det siste har jeg drevet mye på instagram, og bestemte meg for å lage en ootd/ outfit of the day-bruker, der jeg legger ut inspirasjon. Dere kan finne brukeren HER. Tenkte jeg kunne legge ut noen antrekk jeg har lagd her, en del av de er sommerklær, håper dere liker det :)

Beanie - Gina tricot    Sko- Converse    Bukse- Wetseal      Topp- Bikbok        Olaskjorte - Lindex

Skjorte - Marco polo      Genser - Gina triccot     Bukse- Bikbok

Sko - Bianco (tror jeg)    Kjole - Bikbok     Olaskjorte - Lindex      Belte - H&M


Sko - Converse      Shorts - Bikbok      Ring - Forever21    klokke - ?     Topp - Vet ikke hvor den er fra, men jeg har klippet av armene


Shorts - Bikbok      Topp - Gina triccot      Beanie - Gina triccot     Sko- Converse


Sko - Converse     Shorts - Bikbok     Beanie - Gina triccot   Genser - Bikbok


Sko - Converse    Topp - ?     Shorts - H&M     Armbånd - Random butikk

 

Det var de, blir nok flere fremover :)

Hva syntes du om antrekkene, og hvilken var din favoritt?

konkurranse resultater og bilder#

Hei! Nå er det 2 uker siden forrige konkurranse, men jeg har først tid til og skrive nå. Følte det gikk veldig bra, og jeg endte opp med to flotte,store pokaler. Det ble 2.plass i både Freestyledobbel og freestylesingel, noe jeg er utrolig fornøyd med. Hard trening de siste ukene har virkelig hjulpet, så nå er det bare å komme seg på beina igjen etter hjernerystelsen, og starte hardkjøret før neste konkurranse der jeg skal kicke ass! Frida og jeg hadde fått våre nye dobbeltdrakter, og vi er så fornøyd med dem! Klovnedrakter vil nå jeg si, crazy, but thats just how we role:)


Driver du med noe sport du konkurrerer i?

tilbake med planer#

Hei igjen! Nå er det gått nesten 4 uker siden jeg blogget sist, og det er jeg lei for! Hadde utrolig dårlig tid til alt en liten periode, og for 2 uker siden var jeg så heldig å pådra meg en kraftig hjernerytelse. Haha.. Jeg er litt sånn fail, tok en broovergang på konkurranse, en sparket bort hendene mine, og vips! Der var det rett på hode, borte fra skole og alt som kalles nett og tv i 2 uker, æsj. Er tilbake nå! Har mye å ta igjen på skolen fremover, men har lagt opp en såkalt "plan", lignende til "50 days" som var så populært for en stund siden, så får vi se om jeg får tid til å blogge mer, og mer strukturert de neste ukene.  Godt å være tilbake igjen, håper dere ikke har sluttet å lese her :)

 

 De neste ukene kan dere lese om musikk, min nærmeste fremtid,nye drakter,selvfølgelig forskjellige bilder,muligens spørsmålsrunde, mine topp-youtubere,sammenligning av ferieturer, og jeg har tenkt til å begynne med flere stylingtips,mote og videoer forhåpentlighvis :)Polyvore outfits#

Hei! Her er dagens lille antrekks-inspirasjon :)

 

Untitled #96

 

Untitled #97

 

Untitled #98

 

Hva syntes du om antrekkene? noen favoritter?

N.Y.C MITT SOVEROM!

Heihei! Nå er rommet ferdig, mangler bare en stol... Så jeg tenkte å legge ut noen smådetaljer fra rommet :) Jeg valgte å pusse det opp i New York stil, og elsker det! Skal prøve å lage en video, men kan ta litt tid ettersom jeg må rydde på plass alt rotete, finne rett lys osv :) men jeg jobber med det!


 

Hva syntes dere om rommet mitt? Noen sprøsmål? Hva slags type rom har du?

makeupbord#

Hei! Rommet mitt er nå pusset totalt opp, og lurte på om jeg kanskje skulle slippe ut en video snart :) Ryddet en del i går og samlet opp all sminken jeg kunne finne, og her er resultatet! Ett helt nytt sminkebord jeg kan bruke om morgenen og andre dager, som gjør at jeg har 100% kontroll over hvor alt er.Hva syntes dere?

tilbake med svar på spørsmål!

Hei igjen! Vet det er uker siden jeg sist blogget, men har ikke så mye tid denne perioden.. Har massehvis av prøver, og nei huff alt tar bare så lang tid. Nå som jeg faktisk har litt tid tenkte jeg å svare på noen spørsmål jeg har fått ved tidligere spørsmålsrunder, og av andre via meldinger osv.

   

 - kan du vise ynglings antrekket ditt?

Har ikke noe helt fast yndlingsantrekk, men om jeg kunne valgt ett antrekk jeg selv har lagd ville det nok vært noe som dette

cross as lightning

 

 - kan du vise ynglings sminken din?

 - hvor lenge har du danset?

Jeg har danset i litt over 6 år nå, med perioder der jeg ikke har danset på grunn av skader

 - hvordan gikk det på forrige konkurranse?

Forrige konkurranse var åpningscupen 2013, var rett og slett en 5.plass i alt haha :)

 - hvem savner du mest av dansevennindene dine?

Akkurat nå må det nok være Sandra. Hun er liksom aldri på dansingen lenger på grunn av sykdom, og jeg får nesten aldri sett henne! Ellers er det ganske mange fra unique jeg savner, altså den gamle danseskolen min. Lotte,Anja,Victoria, og Celina er nok de jeg savner mest derfra, det var de jeg var nærmest da kan du vel si.

 

 - Kan du fortelle om danse "historien" din?

Joda, det er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle om... Jeg startet å danse sent høsten 2006 på ett lite lokalhus like ved huset mitt. Det var ett freestyle-kurs, og mamma hadde lest at freestyle var en dans med mye rytme og bevegelser, så hun meldte meg på det. Dette kurset tilhørte Lillestrøm danseloft, så senere når danselærerene syntes jeg var god nok startet jeg å danse i Lillestrøm på Lillestrøm danseloft, a.k.a Unique. Der har jeg egentlig gått frem til januar 2012, og trivdes stort der. Har hatt både oppturer og nedturer, men de som har vært mine største medhjelpere har nok vært Nina og Stine. Etter dette byttet jeg til 2dance, som jeg har gått på siden, og er nå elite.


 - Hvilken klasse danser du?

Jeg danser i elite 14-16 år

 - Ditt drømme feriemål?

Har veldig mange forskjellige reisemål jeg vil utforske, alt fra Karibien til London. Har veldig lyst til å ta meg enten en skikkelig shoppingferie med turistattraksjoner i London, eller ferie i Paris. ellers ville ett klassisk varmt sted med fine strender vært perfekt for meg nå, vil bort fra denne kulda! Usa har jeg vært i, men vil gjerne ta en skikkelig road trip ferie der, og utforske nye deler av det.
 - Yndlingsmat?

Jeg bare Elsker Italiensk pizza! Kunne spist meg død på det, virkelig, det er det beste. Taco også, elsker å titte inn i kjøleskapet, og finne rester av tacokjøttdeig eller pizza, da er microbølgeovnen førsteprioritering! Ellers er jeg nok ganske kresen på mat dessverre, men man må jo ikke glemme å nevne at det er flott å ha en  så snill farmor som lager verdens beste pannekaker hver gang du kommer på besøk :)

 - Yndlingsfag?

Vet egentlig ikke helt hvilket fag jeg liker best. Dette varierer i perioder, mellom hvilkene emner det er snakk om. Akkurat nå syntes jeg egentlig alle fag er veldig kjedelige, og at faglærerene krever altfor mye til alle sammen. Kan ihvertfall sverge på at matte ikke er en favoritt, sorry, men er dessverre ikke den skarpeste kniven i skuffen når det kommer til regning.

 - Beste sang?

For tiden går det i veldig mye forskjellig, men elsker disse 3 spesielt

musicnodes
B.o.B: Chandelier (feat. Lauriana Mae)
musicnodes
Owl City: Shooting Star
musicnodes
Sam And The Womp: Bom Bom (Radio Edit)

 - Beste skrekkfilm?

Bytter veldig mellom skrekkfilmer, og ser nye hele tiden, så er egentlig ikke helt sikker. Jeg liker kanskje den gamle klassikeren "Boogeyman". "The ring" har jeg jo sett mange ganger, og den er jo ganske bra, ellers liker jeg "the exorcist" ganske mye også.

 - Har du kjæreste?

Nei

 - Hva slags sminke bruker du?

Bruker maskaraen "angle feather eyes" fra maybeline

Glo minerals concealer

rouge (av og til)

øyenskygge til øyebryna

og så slenger jeg jo leppestift innemellom.

 - Beste butikk å handle i ?

Jeg handler vel egentlig bare på bikbok og gina tricot, og er veldig fornøyd med klærene derfra. Ellers er mange av klærene mine ting jeg handlet i Usa fra Forever21,wetseal,Charlotte Russe og en del andre butikker jeg ikke vet hva heter haha :)


 - Beste kake?

Åh! Denne er så vansklig for meg, for jeg er liksom cookie monsteret selv! Tror favorittene mine er Charlotte-Russekake, Ingrid sine cookies,Marrengsviss og egentlig alle andre kaker så lenge det ikke er bløtkaker,ostekake, eller gele i den.
 - Sjokolade eller is?

Definitivt is! Jeg er isspiser så det holder, uansett årstid.

- Hva er ditt yndlings godteri?

Vel... Ta en titt oppi egget a', elsker alt søtt, som ikke er lakris.
- Hva er det vanskligste du vet i freestyle?

Jeg syntes spinn er helt umulig! Vanlige piruetter går ganske fint, men mer en 2 spinn, det er vanskelig! Er bare å øve, jeg vet,jeg vet... just have to have some time to get there.

- Hva liker du best utenom dansen?

Å gjøre? Jeg liker egentlig bare å sitte foran pcen og være lat.. Se på serier jeg liker, dansere, eller være med vennene mine. Er vel helt normal jeg, liker det andre liker å gjøre liksom.

- Hva er dine yndlingsdyr?

Jeg har to veldig søte marsvin som heter Lille my og Ulla!
- Hvor lenge har du hatt de søte marsvinene dine ?

                       Jeg har hatt Lille My siden 26.Januar.2011                                                                     og Ulla siden engang i februar.2011 - Hva liker du med blogging?

Liker å kunne dele livet mitt med andre, å kunne vise dere både positive og negative sider. Absolutt ikke for å skryte, men det er en fin måte kunne holde kontakt med andre jeg aldri får sett, så kan de holde seg oppdatert, og så får man jo vite om så mange nye som deler samme interesser som deg.

  - Hva heter yndlings serien din ?

Bones-fan no.1, her har du meg! Elsker alle vitenskapsprogrammer, men Bones er virkelig the best of the best. Ellers elsker jeg "How I met your mother","Two and a half men","Dancemoms" og "greys anatomy".

 

  - Hva heter yndlings filmen din?

Er ikke helt sikker på om jeg har noen spesiell favorittfilm. Ser vel på alle slags komedier og grøssere som finnes på netflix. I dag har jeg sett filmen "She's a man" eller "She's the man" haha husker ikke helt hva den heter, men den er verdt å se

 

    - Hva ønsker du deg av det du ikke har?

Har egentlig alt det viktigste tror jeg.  Til rommet mitt kunne jeg ønsket at det hadde vært litt større, med ett større klesskap. Ellers kan man jo aldri få for mange klesplagg, og en macbook kunne heller ikke skade her i heimen....'


   - Hvor liker du og spise om du skal spise ute?

Pizza or taco

 

   - Hvordan dans danser du?

Freestyle/discojazz :)

           

 - Hva er det du angrer mest på i livet ditt?

Angrer egentlig ikke på så mye i livet mitt! Jeg står for mine valg og feil, og har godt av de.
         

   - Har du søsken?

Jeg har to brødre! Sorry at de ikke er så mye vist, liker ikke akkurat rampelys kan du si.. Har en storebror som heter Andreas, han blir 20 i November. Ellers har du jo min tvillingbror Simen, som blir 15 i Juli, med meg! Litt av en søskengjeng..Hva syntes du om innlegget, og er du noe du lurer på?

 

Gjesteinnlegg

heyheyhey! Jenny glemte å logge av bloggen når henne var her, så da skriver jeg et gjeste innlegg. Fordi jeg er så snill. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive så jeg slenger på et bilde ;)
tihi :*       BLoggen min    HER

Livechat med oss her!

Hei! Jeg og Sandra tenkte å lage en liten livechat her! skriv i kommentrfeltet på bloggen hva dere vil at vi skal svare på, ellers skal jeg sminke meg live :O linken til profilen er her

 

V aner ikke om dette funker....
Prosjekt mat & helse

Hei! I dag har det vært skole og trening på meg, deilig å være frisk etter noen dager sykdom! Nå har jeg lagd grønnsaksuppe og scones til mat & helse-måltid... det skal være etisk og bærekraftig, syntes det gikk ganske bra jeg da.. haha nå har jeg bare sliti med å laste inn bildene, kamera-overføringskabelen er annerledes enn den jeg pleier å bruke, så den funker... men tar en evighet :) Skal se om jeg finner oppskiftene og fremgangsmåte, så kan jeg redigere den inn her! Sconesene tar sånn 13 min å lage, superraskt :)

 


hva syntes dere? ser litt rart ut, men smaker bedre!

 

Hva har dere gjort i kveld?

back on the ice #

Hei! Nå er jeg tilbake igjen.. har fått noen bilder av Emilie som jeg tenkte å legge ut, er en stund siden, men det er jo det samme! Har ikke hatt noe å blogge om i det siste, har bare vært sliten, men her har dere noen bilder av den fine klassen min :)

 

 

Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort med klassen din?

Polyvore igjen#

Hei! Nå har jeg jammen meg ikke blogget på mange dager igjen! Har egentlig noen bilder å legge ut, men de ligger på Emilie sin pc, og da får jeg ikke lagt det ut ;) Tenkte uansett at jeg kunne legge ut 3 antrekk jeg har lagd på polyvore, så jeg håper dere liker de! Nå lover jeg at jeg skal blogge mer igjen ;)

 

cross as lightning

 

geek#

 

to the hip hop to the hippie#

 

 

Hvem av antrekkene likte du best, og hva har dere gjort de siste dagene?

treningshelg#

Hei igjen! Da var de 15 timene av treningshelga endelig ferdig.. Fikk ikke tatt så mange bilder, men her er ihvertfall noen av de få! Har vært veldig koselig, men veldig slitsomt! Så nå er det ganske deilig å sette seg ned i sofaen å slappe av, untatt det faktumet at jeg må lese naturfag -.- kos dere da ihvertfall!

 Nå er det bare deilig å være hjemme igjen, men det er jo gøy å trene med de engselkse og svenske da!

Hva gjorde du i dag?
Dansemaraton#

Hei! Da er det snart tid for siste dag av helgens kick off! Det er to engelske trenere der, en norsk og en svensk.. Og du kan vel si at det er ganske slitesomt :) I dag har det vært 4 timer på rad, med en halvtimes pause midt på dagen! Utrolig slitsomt, de Engelske har sinnsyke danser, og ikke minst oppvarming... Vi jogget rundt i sirkel i en halvtime og gjorde masse forskjellige versioner av det, hopping, og museskritt... vet ikke hva alt heter. Nå er jeg endelig ferdig for i dag, så da begynner dancemoms! Veldig bra serie om noen gode dansere, som konkurrerer med nye danser hver helg..... vel.. Jeg er ikke så god til å forklare! Handler om danselæreren Abbie Lee, hun er virkelig streng!

 dette er en av danserne

 

 

Du kan finne resten av delene HER

Hva har dere gjort i dag?

pimp my bedroom#

Hei! Har egentlig bare sittet å sett på drømmerom i dag, så tenkte å vise dere noen av dem :) Btw! Frida og jeg fikk solgt dobbeltdraktene våre i sta, så nå blir det snart ett par nye. 

Og ikke minst min favoritt... sjekk ut tankeboblerommet til seng !

Hvem av rommene likte du best? :)

 

slapp kveld#

Hei! Da er dagen ferdig for meg, det vil si har vel ikke akkuratt blitt så mye av den.. Nå ligger jeg i sofaen og ser på forskjellige videoer, med "another cinderella story" i bakgrunnen. Håper alle har en fin kveld videre!
Hva har dere gjort i dag?

nyttår 2012/13#

Hei! Da er nyåret kommet, 2013, wow. Tok noen få bilder i går, men ble dessverre ikke så mange. Hadde ikke akkurat noen spesielle fyrverkerier, så her nøyde vi oss med stjerneskudd :) Håper alle hadde en fin kveld i går, her ble det seint! Tror vi hadde besøk til rundt kl.4, men det var jo veldig koseligt også da.


Håper dere hadde en fin kveld, og godt nyttår :)

 

nyttårsforsett 2013#

 

Hei! Satt opp ett lite nyttårsforsett jeg tenkte å dele med dere! Er ikke så mye, men noe er det jo da :)

 • Ikke gå glipp av trening på grunn av skade
 • Bli like god som jeg var før til å danse

 • få minst 5,0 i snitt
 • Bli mye bedre i matte!
 • Lære meg å ta strak backcatch igjen!


 • Lære meg flikkflakk eller smetling uten hjelp
 • Få mer tid til bloggen, og ha flere videoer
 • Lære meg tonnehvis av triks
 • Bli bedre til å trene selv
 • Ta meg mer tid til venner samtidig som dansen

 

Hva er dine nyttårsforsett?
 

 

Videoblogg#

Hei! Tenkte jeg kanskje skulle ta meg tid til å lage en liten videoblogg igjen, men vet ikke helt hva jeg skal lage video om! Har dere noen gode forslag til hva dere vil se på bloggen? Tenkte å stå over "må gjøre video", men ellers er det egentlig ganske fritt til hva dere kan velge :) Håper dere kommer med noen forslag!
Hva slags video syntes du jeg burde lage?
 

Polyvore outfits del 2 #

Hei! Her kommer rett og slett antrekk del 2 av ting jeg har satt sammen fra polyvore :)

 

 

skatergirl#

 

spikey#

 

eagle's eye#

 

harlem streetcrosser#

 

new york girl#

 

glamour girl#

 

brooklyn#

 

Hvem av antrekkene likte du best?Polyvore outfits del 1 #

Hei! Nå har jeg kommet langt i gang igjen med å lage antrekk, og tenkte jeg måtte legge ut de også :) Håper dere ikke syntes det blir for mange antrekk altså, liker å lage det :)

 

spikey girl#

 

coke#

 

nyc girl

 

harlem street 23#

 

dressed down#

 

redblackblue#

 

oh

 

hipsta please"

 

Hvem syntes du var finest? :)dagens outfit#

Hei! Endelig har jeg fått ett etterlengtet kamerastativ, og er i full gang med å bruke det! Tenkte å gi dere en liten dagen outfit. Noen bilder er med i forrige innlegg, men det går nok bra.                                                    Genser-bikbok                   Bukse-bikbok                        sko-Uggs Australia


God jul alle der ute!

                                                                     


Tusen takk!

Hei hei igjen! Ville bare ta sjansen til å takke så mye for alle dere som har vært inne på bloggen min de siste dagene! Er så koselig å få kommentarer, og i det hele tatt lesere og sidevisninger. I dag ligger jeg visst på topp i Nittedal, plass nr.1, og det er jeg utrolig stolt av! Tusen takk til alle dere som er inne å leser, og gjør bloggen min til en bra blogg. Håper dere har en kjempefin ferie, og fortsetter  ta en titt innom bloggen min, så skal jeg ta mitt ansvar for å blogge så ofte jeg bare kan!

TUSEN TAKK!

Cheers for you guys, elsker dere :)
the year of 2012#

Hei! Da er 2012 snart over, og jeg tenkte jeg skulle bruke denne muligheten til å lage en liten "the year of" med bilder fra året som har vært, og også en liste over ting jeg har lært, fått, og blitt bedre på :)

 

 

 • Jeg er blitt bedre på å flette

 • Jeg har fått bedre fotteknikk i freestyle og slow

 • Jeg har fått mange nye venner

 • Jeg har vært i Gudbrandsdalen med my bestie

 • Jeg har blitt bedre på å holde fremføringer

 • Jeg har gjort ting akkurat som jeg vil

 • Jeg har vært meg selv 110%

 • Jeg har vært i Everglades

 • Jeg har vært i verdens kuleste fornøyelsespark

 • Jeg har mestret det å sitte på ett fly i 12 timer

 • Jeg har lært meg så smått å sy

 • Jeg har bakt mine første cupcakes

 • Jeg har funnet ut hvem som virkelig er der for meg

 • Jeg har blitt mer kreativ

 • Endelig lært meg å sette opp reisebudsjett, så jeg kan planlegge litt

 • Lært meg å melke kuer

  Jeg har fått mine første høyhælte sko!


  Jeg har blitt bestevenn med Aurora!


  blitt dobbelpartner med Frida 


  hatt besøk av disse weirdoene her


  Sandra har fått Timon, som er min!


  vært overalt med beste Ingrid!


  vært med sandra sånn 1000 ganger


  fått verdens søteste venner


  klart det  vært med de beste folka på Nebben


  blitt 14 with mah twin


  vært i verdens kuleste fornøyelsespark!


  vært i solfyllte miami, som er solfyllt overalt untatt her...


  hatt Tina&Bettina bursdag


  blitt eier av alt for mange converse


  funnet brudepikekjolen jeg brukte da jeg var 2!


  fått Ingrid til å lage perfekte cookies med meg


  vært i Gudbrandsdalen med Ingrid på Mortn


  fått verdens kuleste drakt!


  vært med i disocgruppe for første gang!  fått mine drømmesko og mange andre fine gaver, og hatt en fin jul

  Godt nyttår!
  Hva kan du si du har gjort i året 2012?


Julegaver jula 2012#

Hei! Fikk utrolig mye fint i julegave i år som jeg ville vise dere! Tonnehvis med klær, kamerautstyr , penger, jeffrey campbells (drømmesko) og mer! Dette blir bare de jeg har av familien og noen få venner, har ikke fått tatt bilder av vennegavene mine, men jaja :)

Lagt merke til at alle er grå... årets farge!


fikk kamerautstyr fra veldon, veldig bra! kanskje jeg kan lage ett innlegg om det senere når jeg har teste det bedre!


morgenkåpe, sorry har ikke noe annet bilde av den!


pannebånd eller hva man kaller det fra tante og onkel fra forever21


treningstøy og penger fra farmor <3gud, rihanna brah endelig!


rødt varmt skjerf fra gina tricot
gensere fra bikbok, elsk!gensere fra forever21


vest fra river island!


nyc-topp fra bikbok, love it!
min godtedose for i år!beste storebror har vært så flink til å handle gave til meg!

kan dere gjette hva som er oppi denne esken...?wiiii! Verdens beste foreldre kjøpte endelig disse etter en rekke med diskusjoner, happiest girl!

Hva fikk dere i julegave?

Christmas 2012#

Hei! Da er julaften ferdig for i år, og den har vært så bra! Har fått utrolig mye fint, og det har vært veldig koseligt :)

 julekjolen min!


Legger ut bilder av julegavene senere :)

God jul alle sammen!

perfect makeup-guru channel#

Hei! Søkte litt rundt på youtube i dag, har egentlig bare slappet av og pakket gaver, men fannt den perfekte youtube-kanalen i sta! Hun har så mange fine hårvideoer,antrekk,sminke og mye annet av giveaways, shopping haul osv.. Håper dere liker kanalen, jeg digger videoene hennes. Se på så finner du kanskje noe julesminke, kostyme, eller rett og slett bare andre ting! Får bare lagt ut en video, for de andre gjør seg om til samme video... men dere kan jo gå inn på kanalen hennes her

 

 

Se litt rundt på kanalen hennes, og la meg få vite om dere vil at jeg skal lage ett par lignende videoer. Om dere ser noen hairtutorials eller noe, og vil at jeg skal vise dere noen andre fletter, eller om dere finner andre videoer dere vil at jeg skal lage en twist på så kommenter under!

Da ringer jula#

Hei! Nå er det virkelig ikke mange dager til jul! I dag har vi akkurat rukket å kjøpe ferdig gaver, og i morra blir det rydding! Er litt kjedelig å rydde, men er jo virkelig verdt det til slutt :) Tenkte å legge ut litt julesanger!

 

god jul alle sammen!

tour London 2013#

hei! Nå ble dere nok spennte nå! hahah.. Rønning og jeg vil shoppe sammen, og fant ut at det bare var fine klær i London... Derfor bestemte vi oss for å lage ett budsjett med ordentlig hotel og fly osv.. med aktiviteter over hva vi kunne gjøre... Så det har egentlig jeg gjort i kveld, ble ikke noe blogging, men kan jo slenge på ett polyvore antrekk da :) Så får vi se hva mamma syntes om London budsjettet..

 

comfy chick#

 

Har du noen gang vært i London? Noen tips til å tryggle mamma om å bli med?

dagens polyvore oufitts#

Hei! Har ikke rukket å blogge så mye i dag, men kommer nå ihvertfall ett lite outfitt innlegg nå :) i dag har jeg rett og slett vært på dans, og vært på middag hos farmor!

 

trip to the city#

 

mickey style#

 

powered by the wolf#

 

hot 'n' cheep

 

 

Hva syntes dere om antrekkene, og hvilket likte du best?

Du kan besøke polyvoresiden min HER

christmas inspiration#

Hei! Nå nærmer jula seg super fort, og det er bare 9 dager igjen til jul. Alle prøver er over, nesten alle lekser, og omtrent alle vanlige skoledager går mot slutten! Det blir jo rett og slett bare mer julestemmning av det da. Alikevel er jeg ikke helt inn i det enda, så tenkte å lage ett par julekollasjer til dere, så kanskje dere kommer mer i julestemmning dere også :) Så i dag blir det å pynte huset, vaske osv. Gleder meg supermye, gjør ikke dere?

Er dere klare for jula?


playin in the snow#

Hei! Har nettopp begynt å bake litt smått, og hadde egentlig tenkt til å lage en video av det! Fant ut av vi manglet sirrup, så får se om det blir video.. Men måtte jo ha noe å gjøre i mens, så gikk ut og tok bilder jeg da :)  noen ble litt uklare på grunn av snøen men :)
Hva synes du om bildene?

christmas mood#

Hei! Tenkte å varme opp med noren julevideoer nå på morgenen! Kommer flere julebilder og sånn senere i dag, men tenkte å legge ut noen forkskjellige julevideoer også, alt fra kostymer-musikkvideoer, så lad deg opp til jula!

 

      

  

Hva syntes du om jula, og hva skal du gjøre den 24?

 

quotes,teenager posts#

Hei folka! Vet det har blitt utrolig lite blogging i løpet av de siste ukene, og jeg er klar over at det kanskje er litt kjedelig. Grunnen er rett og slett lite inspirasjon, mye prøver, og jeg har kommet i gang med dansetreninger igjen, uansett tenkte å gi dere ett par quotes og sånn, and i hope you like it! Blir litt mindre bilder, men dere overlever nok :)

håper dere likte det! skal nok se å få rumpa i gir når det gjelder litt blogging igjen ja ;) skal komme i gang med å finne ett nytt design også, litt mer vinteraktig! Har bytta header, men passer ikke helt med strørrelsen, og tinypic er klikka, så får se :)

Hva er din favoritt quotes?

strømbrudd hjelp!

Hei! Da er endelig strømbruddet her i Nittedal over! Stearinlysene er slokket, og jeg har internett:-) har vært strø.brudd siden 6 og frem til kl 8!

my new costume#

Hei! Har ikke blogget på sånn sykt lenge, har rett og slett ikke hatt tid! Nå er det 2 tentamener igjen, og vi har 3 fremføringer før jeg har fri. Alt er liksom samlet opp på disse 3 ukene, og jeg må rett og slett prioritere skole først :) 

Men uansett! Tenkte jeg skulle vise dere bildet av den nye drakta jeg fikk til konkurransen for 1 uke siden :)  Elsker den! Gikk sånn passe bra syntes jeg. Fikk en 7.plass i champ/elite 2dans, og det er jeg veldig glad for! Eller gikk det ikke så bra med verken slow eller singel, men det går bra, jeg har jo ikke hatt tid til å trene engang! Her er noen bilder fra konkurransen.

elsker dette!
Hva syntes du?

-frk2angel

 

hvilken bunad?#

Hei! Kan velge mellom blandt annet disse 3 bunadene som jeg skal sy til konfirmasjonen min, men hvem av dem liker du best egentlig? Klarer ikke helt å bestemme meg, men hvem tror dere ville kledd meg best :) og joda... jeg er faktisk litt sunnmøring ahahaha :)

                                         Oslo                                                                                        Vest-Oppland                                                                 Sunnmøre "Ørskog"

Hvilken tror dere kler meg best?

Gudbrandsdalen 2012 bilder del 2#

haha joa.. flinke til å ta bilder er vi vel ikke, men koselig er det ihvertfall ♥


trollolololololloo

Sorry... orket ikke å redigere!

Har du vært i Gudbrandsdalen før?

Gudbrandsdalen 2012 bilder del 1#

Hei! Lenge siden jeg var i Gudbrandsdalen med Ingrid nå, men tenkte å legge ut noen bilder nå :) Markedet "Stavsmortn" var så koseligt! På markedet hele dagen, også ble det litt kos med film og cookies på kvelden, love itauksjon er det kuleste ahahahha :)

håper på ett marked neste år også forhåpentlig hvis!

-frk2angel

ukas innkjøp#

Hei! Var i Sverige med mormor og morfar på lørdag, var så snille at de ga meg en veske og ett kjede jeg ønsket meg, ble så glad! Digger begge delene, så nå skal jeg ønske meg clutchen i rød, og ett rødt skjerf til jul :) 
Var det fint?

Begge deler er kjøpt på gina triccot :)

take it smooth#

Hei hei! Da er det på tide å krype i seng snart, håper alle har fått en fin dag! Take it smooth and enjoy a smoothie :)


Hva har dere gjort i dag søte lesere? :)

A true friend never fail#

Hei! Fancy overskrift hææ? haha, uansett da.. Måtte bare legge ut noen av de søte bildene sandra tok av oss i går! Bestevenn, hva skulle jeg gjort uten deg?... og den søte hunden din....
vi er fine alle sammen....

Glad i deg sandra ♥ lykke♣

hva gjorde dere i går?

takk til alle!#

Hei! ville bare takke alle de søte som var inne å kommenterte og så på bloggen min i går, blir så glad! Håper dere kan fortsette med det, så får jeg enda mer lyst til å blogge om hverdagen min:)

Nå snart skal jeg i kirken på konfirmasjonsmøte, blir sikkert bra det, så blir det vel bare å gjøre lekser, øve til Tysk muntlig og naturfagsprøve... Ganske hektiskt for å si det sånn! Håper dere har en fin dag videre, så kan dere bare tenke på meg som sitter på rommet og øver hahahaha! Kos dere resten av kvelden.

 uklaaaaart..

Hva skal du resten av kvelden?

polyvore outfitts#

Hei! Er dårlig til å blogge i det siste, har ikke mye å blogge om, men nå har jeg lagd noen antrekk fra polyvore som dere kan få bedømme selv!

 

hot pink geek#

 

 

inpired#

 

discoqueen#

 

discoqueen2#
sleepy#

 

cookie power#

 

pineapple#

 

studding fashion#

 

dark winter#

 

yo lizzm#

 

Hva syntes du? Hvem av antrekkene var finest? Hva skal du i dag?

inspo 4.11.12#

Hei dere! Har ikke blogget på noen dager nå, rett og slett fordi jeg ikke gjør så mye spesielt akkurat nå, men tenkte å slenge inn noen inspoer, ha en fin kveld!


 


 

Hva syntes dere om inspoene? 

Hva skal du resten av kvelden?

OD-dagen#

Hei! operasjon dagsverk med Ingrid i dag! jobbet på Bergesen .. en sånn dørhåndtak osv.. butikk:-) sto i 3 timer eller noe å sortere skruer etter millimeter.. og så dørhåndtak i 3 timer til! men joda.. hva gjør man ikke for andres utdannelse :-)

sorry bildene..mobilblogg

videoblogg: svar på spm#

Hei! Da fikk jeg endelig satt sammen det siste av spm-videoen min, og håper dere liker den!

 

hva syntes dere? noe annet dere lurer på? :)

polyvore antrekk#

Hei! Da er jeg tilbake fra fjellet hahaha :) Videoen blit forsinka, men her er nå ihvertfall litt hverdagsinpo :)

 

hot in aztec#

 

 

spikey fresh#

 

aztec style#

 

Hvem likte du best?

hem te Gubrandsdalen.

hei! da stikker jeg til Gubrandsdalen med Ingrid Rønning, det blir kos! får bare klamre meg fast og innstille meg for en 4 timers biltur. skal få blogget om det er internett der hahaha, så får dere kose dere i helga!

sorry for små bilder, mobilblogg er topp.

redigering av spm#

Hei! Fikk ikke gjort ferdig redigeringen av video i helga, så prøver å ta meg litt tid nå! Håper på å få lagt den ut før jeg drar til Gubrandsdalen på fredag :) nå blir det egentlig bare litt i kveld med ylvis, og så sier jeg natta!sorry for dårlig kvalitet... webcam duger da ihvertfall :)

Hva skal du utover kvelden?

lekser og hår#

Hei! Har ikke rukket å skrive så mye i dag, lekser og dans. Tåa er dessverre ikke blitt bedre, og det blir nok litt pauser fremover igjen, men ellers har jeg bare gjort lesker i dag. Nå tenkte jeg å legge meg litt tidligere, å så blir det en bedre blogging i morgen får vi håpe! Rønning kommer på besøk, og kan kanskje lage noen flette-diyer med meg :) her er en hun lagde i dag, flinke selv!


Hva har du gjort i dag?

verdens beste pappa har bursdag#

Hei! Gratulerer med dagen Til pappa kenneth som blir 45 år i dag! Veldig glad i deg, og håper du har en fin dag på resturant i dag! Også må du ikke være syk da, for det er dumt når man har bursdag. Uansett, morsomme, snille pappaen min...... du vet det extetionet jeg ønska meg.. neida hahah :) GRATTIS!


Ha en fin dag dere også, legg gjerne igjen en gratulasjon til verdens beste pappaen min!

DIY#

Hei! Tenkte å dele litt DIY bilder jeg er blitt inspirert av! Litt forskjellige ting jeg vil prøve, særlig lampa! håper dere liker det :)

 

 

Hva syntes dere, noe dere vil lage?

Inspo 20.10.12#

Hei! Har ikke så mye å blogge om akkuratt i dag, redigerer spm-video som kanskje kommer i morgen, ellers skal pappa feire bursdag, så jeg skal til farmor! Har ikke så mye mulighet til å blogge der, men vi får se :) Håper dere likte inspoen!

hva syntes dere? 

Hva skal dere i kveld?

fredagskveld i heimen#

Hei! Nå er all trening ferdig for denne uka, skole, og jeg har akkuaratt satt meg ned i sofaen med godteri,brus,pepperkaker,taco og litt tv-titting, selvfølgelig norske talenter :) Hvor mye bedre kan man ha det da, nå kommer jeg snart til å spise meg i hjel hahaha, håper dere har hatt en fin dag!


da blir det Norske talenter og senkveld før jeg takker for meg :)

Hva har dere gjort i dag da?

 

Svensketur da#

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra svensketur med mamma, ble litt sein handling i dag, bare av mat og godteri da :) så skal jeg se om jeg får redigert  den Spm-runden, og så blir den nok lagt ut snart, håper dere har hatt en fin dag :)

natta, da blir det torsdag kveld, og så litt snorking her ;)

hva har du gjort i dag?

videoblogg: freestyle-sminke#

Hei! Fikk endelig lagt ut videoen med freestylesminken, håper dere liker den selv om jeg ikke er så flink til å forklare! Bare å se i vei, blir glad for en kommentar tilbake om hva dere syntes om den, eller noe dere har spørsmål om :)

 

hva syntes dere?♥

dagens polyvore#

Hei igjen! Har ikke rukket å blogge ordentlig i dag, har prøvd å legge ut sminkevideoen 4 ganger, men prøver igjen , får se om den vil ut i morgen. Tenkte bare å legge ut ett antrekk jeg slang sammen på noen minutter, er sånn halvveis fornøyd, hva syntes dere?


eagle job#
Hva vil dere jeg skal blogge mer om? :)

Kan noen hjelpe?

Hei! Sminkevideoen er ferdig redigert, og jeg har prøvd å laste den opp... men da står det :feil, og ett eller annet med att den ikke kan lagres, fjern det unødvedige i filmen, er den for lang da? Hadde vært til stor hjelp om du kunne hjelpe meg, er sånn med romvideoen også! 

Noen tips? 

-frk2angel

sneakpeak-new costume#

Hei! Da har jeg fått en ny dansedrakt:) Elsker den, er liksom litt lady gaga inspirert, dere får nok se bilder av den etter neste konkurranse, er veldig fornøyd, og gleder meg til å vise dere den, men skal være så snill og gi dere en liten sniktitt på den.  

-frk2angel
 Hva syntes dere, ser den bra ut? :) 

giving the pets a bath#

Hei! Hadde det litt sån kjedelig i går, og mamma ba meg vaske marsvinene, så da fikk man vel gjøre det da. De er så søte, spinner rundt i badekarret og søler vann overalt... Ulla 8den svarte og hvite) digger å bade, og syntes shampoen er verdens beste masasje, mens Lille My hater det og prøver å bite og løper vekk, ganske søtt å se på egentlig :)  de ligger liksom og fryser litt i håndklene sine etterpå, frem til vi tørker dem, og ja jeg bruker en hårføner! Om du skal bade marsvin må du passe på at vannet er i kroppstemperater, vannet må bare dekke litt høyere opp en potene, du må ikke få noe såpe i ørene eller øyne, du må ha spesiell shampo, og jeg anbefaler IKKE å bruke ett fint håndkle, de river ut trådene i det så lett som bare det :)
-frk2angel

Har dere noen dyr å stelle med? 

 

competition-results#

Hei! Var på dansekonkurranse i hele går, og i dag har det vært selvskaper og litt av hvert, tenkte bare det var bra med en liten update av resultater!  Gikk egentlig ganske bra i går, jeg er ihvertfall fornøyd! Hadde ikke så mye vondt i tåe, og klarte meg til en 6.plass i semi i elite 14-16 slow, en 2.plass i dobbel med Frida, første gang vi deltok, og rett ut i singel, men den semien er ganske tøff.. :) så etter alt er jeg veldig fornøyd jeg, og frida vant i champ 14-16! Så stolt av henne, det fortjente hun virkerlig :)

når du har bruna det ene beinet, ser på sammenligningen, og føler deg veldig brun enda haha )


halvferdig øyensminke er bra :)


style liksom.....

-frk2angel

Redigerer sminkevideoen forresten, så skal jeg spille inn spm-runden så snart som mulig!

Danser du freestyle, hvordan gikk det med deg? :)

dansekonkurranse#

Hei! da er jeg snart ferdig styla til dansekonkurranse, så får vi se hvordan det går! Gleder meg, håper på at tåa holder nå da! Har lagd sminkevideo også, må bare redigere og litt sånne småting, ønsk meg lykke til, æ glæd mæ ;)
gangnam style#

-frk2angel

helt utrolige videoer#

Hei! Har søkt litt rundt på nettet i det siste, og funnet en helt ny, utrolig nyskapende hobby. Det er danseskoler som bestemmer seg får å lage siluettshow, og de er helt utrolige! Er to forksjellige grupper, den ene gruppa kom til finalen i America got talents :) Håper dere syntes det er kult, syntes bare det var helt utroligt å se på, og måtte bare dele det med dere, kunne gjort sånn selv. Kanskje jeg finner noe mer å legge ut senere, nå blir det avslappning, så får vi se om det blir konkurranse i morgen.

 

 

 

 

 

 

-frk2angel

Hva syntes dere? Ganske kult, ikke sant?

last minute halloween costumes#

Hei! Er sikkert mange der ute som ikke vet helt hva dere skal ha på dere på halloween, lurte på det selv! Jeg skal ikke gå halloween, men syntes det er litt koselig å kle seg ut alikevel da, så jeg skal ta den hvite bodyen min og strømpebuksene fra 2dance :) så lager jeg geopardsminke bare med hvite prikker, snute og værhår!

Her er noen tips til sminke: 

 

 

det var litt sminke, og fannt en utrolig fin side med masse gode forslag til kostymer du ikke trenger å kjøpe, du finner alt HER

Håper dere fikk litt tips til kostyme og sminke, har masse mer! BTW! fikk redesign på skolen, så nå blir det ett par nye plagg å vise frem i garderoben min til torsdag :) Gleder meg til Halloween! Gjør ikke du også det?

-frk2angel

 

topp 3 antrekk#

Hei! Hadde noen få polyvore-antrekk jeg ville dele med dere:) vet at dere liker å lese inspoer og mote og sånn, så da får dere litt av det nå.

 

fashion week street style#

 

 

aztec orange#

 

 

dressed up#

 

-frk2angel
Hvem av antrekkene likte du best?

høstferien in pictures 2#

her er resten av bildene, kos på hytta! Mitt favorittsted her i Norge :)

nå er det masse mattesurr her i heimen, hater matte :(


-frk2angelhøstferien in pictures 1#

Hei! Deilig med litt ferie, men uheldighvis er det skole i morgen, håper det blir bra da .. Hatt en liten pause på noen dager denne uka, når alle har ferie må man jo benytte sjansen av å dra på hytta :) Møtte Dina der, supergøy! Hytta er liksom ett ordentlig feriested, du vet aldri hvor mye klokka er, er sent oppe, gjør hva du vil, kan ta masse bilder.. Hytta er toppen! Synd at jeg er hjemme allerede, kunne gjerne vært der resten av året spør du meg, uten skole og annet mas! Derfor vil jeg legge ut noen bilder derfra, perfekt sted å teste ut nye ting med kameraet mitt, ikke noe redigering denne gangen :)
love him, Åke my dear♥-frk2angel


Hva har du gjort i ferien?

Hairstyle guide#

Hei! Nettopp kommet hjem fra hytta, veldig koseligt, men nå orker jeg ikke legge over bildene, så da får dere litt hårfrisyre-guider istedet :) Håper dere liker det, både bilder og videoer, det er det jeg bruker fritiden min til å titte på... men nå er det jo snart full fres med dans og skole igjen, så da går nok ikke bloggen like lett...


 

 

 

 

håper dette hjelper dere litt :)

-frk2angel

nail inspo#

Hei! Blir borte fram til søndag kveld, og får dessverre ikke blogget tror jeg, håper fortsatt dere kan gå inn å kommenter å lese de andre innleggene mine, setter meg i bilen nå, så dette blir bare en liten inspo på ting dere kan prøve dere ut på, så blir det nok mange bilder og innlegg når jeg kommer hjem igjen :) 

Håper dere liker det!

 
så der har dere litt inspiration for alle, så lenge du er interressert i negler, kan gjerne legge ut mer av dette :) Si ifra hvis det er noe dere vil at jeg skal vise hvordan man gjør av dette, jeg kan en del av det ihvertfall :) Så ses vi om litt under 1 uke da, kos dere med resten av  høstferien

HUSK OGSÅ SPM-RUNDEN MIN HER

-frk2angel

me and my cam#

hahaha har det veldig kjedelig, og tenkte å legge ut noen bilder av meeg ahahha så selvopptatt å greier da^^ joda, dere overlever nok♥ rosablogger øyeblikk sier jeg bare..hohohohohohohhoo♥

new in,winter#

Hei! Ble enda litt mer shopping på kvelden i går, her må vi jo ruste oss til vinteren, så nå har jeg fått nytt kari traa ullundertøy,fleecegenser og fleecesokker til hunterstøvlene mine, har ønska meg det så lenge! Heldige meg :) Var ikke så mye spennende, men jeg syntes ihvertfall det var litt kulere til å være ullundertøy og sånne ting... og så er det litt pakking som gjenstår før vi drar på hytta :)

Hva likte du best?

innkjøp#

Hei! Har ikke blogget noe i dag, vært hos legen å sjekket tåa igjen, det er noe med de båndene som holder leddbåndene sammen eller noe, vanskelige ord! Ellers ble det litt småshopping med mamma på Metro senteret da, håper dere liker det, ble ikke så mye "kult" å vise fram men :)


Min nye favoritt! Carlings 299,-


eos 79,-


leppestift fra lindex


må jo støtte litt brystkreft, bare en liten sånn jeg ikke vet hva heter.... er fra lindex!


haha så artigt! sokker... lindex 180,- tilsammen


makeup-børster fra apoteket, koster rundt 160,-

Hva syntes du? :)

 

dip dye#

Hei! Måtte bare prøve dip-dye i går, er litt etter "trenden" vi eller hva man sier.. Så Susanne og jeg tok fram hansker, konditorfarge og hårføner, og satte i gang, her er resultatene! Jobber med å få vasket det ut igjen nå, foreløpigt har jeg grønne tupper haha :)-frk2angel

Hva syntes dere?

marrengs#

Hei! Tenkte det var på tida å blogge litt, god morgen eller god dag eller noe :) Ble det ett nytt forsøk på å lage ,marrengs/pikeskyss med Susanne i går da.. ble fortsatt feila, men bedre, anbefaler ikke å lage det, det er sinnsykt umuligt! Var koseligt da, untatt at vi sto å piska røra i 3 timer eller noe fordi vi ikke hadde sånn maskin hahaha :)


nom nom.. de delte seg da, men de var gode! :)


oppskriften finner du her

hva syntes du?

sleepover with rori racerbil#

Hei! Nå sitter jeg med Susanne å blogger, så artigt! Som dere sikkert vet var Aurora a.k.a Rori/rori racerbil her i går, stay up late sier jeg bare... Lagde milkshake,film, alt mulig shit vi klarte på 4 timer, og ellers neeh gjorde ikke så mye! haha glad i deg Aurora.. Tenkte bare å legge ut noen bilder som vanlig ;)


søte Ulrik! haha vet Aurora kommer til å kommentere at jeg skriver det feil.
væsågod Aurora, det døde reinsdyret mitt ♥

-frk2angel

pic of the day#

Dagens bilde♥ bare en liten deling med dere!


-frk2angel

Ikke glem SPM-runden!


 

 

project amnesty#

Håper dere har hatt en fin dag, hadde amnesty international prosjekt på skolen i dag, vi skulle finne opp en måte å tjene inn penger på, som de kunne fullføre, vi vannt faktisk av de i klassen! Vi foreslo at alle skulle ha en dag da alle i Nittedal på barne- og ungdomsskoler skulle jobbe og tjene inn penger til Amnesty! Gjorde så mye rart på starten av dagen! Først skulle vi rive en giraff med lukkede øyne av ett papir, haha for kreativitetens skyld, og finne på så mange ting en kleshenger kunne brukes til som mulig, vi fant på 61 ting, og kunne ha funnet på mer, så vi vannt kreativitetsgreia på trinnet! Wihu! Skulle også dele sangen  dems sa de, den er nedenfor:)
22.oktober eller 21. blir det bøsseaksjon, håper dere donerer masse penger! Kanskje dere får meg på døra?

NOEN AV TINGENE VI SA KLESHENGERE KAN BRUKES TIL:

 • kleshenger ofc.
 • tv-antenne
 • skojern
 • kløpinne
 • smykkestativ
 • penal, henge blyantene på den eller noe hahah
 • bilhjul, aner ikke hvor vi fikk det fra, de sa alt ikke måtte være helt sannsyneligt så..
 • biltrekker eller hva den greia som henger bakpå bilden heter, den man drar folk med...
 • regulering haha..
 • Lyn og strømavleder
 • pinne
 • stokk til å slå av lyset med når du ikke orker å gå
 • fiskestang
 • tennisrekkert.......

hadde mange flere ting, men det var noen, alle var nokså sannsynelige ihvertfall... der ser dere! Viktoria, Kristian og jeg, Vi kan være kreative...

og husk..... selv du kan gjøre en stor forandring!

-frk2angel

 

INSPO 27.09.12#

Hei! Tenkte å dele litt flere inspobildeer med dere, har lagret en egen mappe på pcen, så hver gang jeg trenger inspirasjon til bilder,hårfrisyre eller klær sjekker jeg bare på den!
 

-frk2angel

 

Hvem av bildene likte du best? HUSK også spm-runden min her

 

At Roris#

Hei! Blogger litt seint i dag, Har vært hos Aurora a.k.a. Rori i hele dag! Super gøy, lagde brownies å greier, litt deilig å slappe av med hundene hennes og kake etter 4 prøver på en dag! I morgen blir det grundercamp, noe jeg ikke har peiling på hva er, det blir spennende :) Ellers har jeg ikke noe å gjøre, får vel kanskje rydde å kaste litt med hard hånd på rommet har, så jeg får satt inn det siste og filma romvideoen! Fikk ikke tatt noen bilder i dag, men nedenfor ser dere noen andre vi har tatt sammen!

Bilder fra bloggen til Aurora!

'

Har ikke jeg en fin bestevenn! elsker deg ♥

-frk2angel

polyvore outfit#

Hei! Da har jegf samlet opp noen flere av antrekkene jeg har lagd på polyvore.com, veldig gøy å sette sammen, å dere burde prøve selv! håper dere liker de!

 

 

 

varsity#

 

 

be a panda#

 

 

from granny to sassy nanny
nyc free#

 

cross the line#

 blocking#

 

swaggie taggie#

 

skate bored#

-frk2angel

Hvilkene antrekk likte dere best? besøk også gjerne SPM-runden min HER

DIY, remaking av klær#

Hei! Tenkte å legge ut noen videoer der dere kan lage en liten remaking av klærne deres! Skal gjøre noe av dette i uke 42 på skolen, kanskje jeg kan legge ut bilder av noen resultater :) Håper dere blir inspirert av noe! 

Om dere trenger noen bra DIY forslag til klær osv anbefaler jeg kanalen Thesorrygirls, her har jeg bare 2 videoer med dem, men de har mye fint! Bloggen jdiy.blog.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes dere var finest? Si fra hvis dere vil ha flere ♥

-frk2angel

studded west project#

Hei! Da har jeg begynt å studde vesten min :) Tror den er nesten ferdig nå, skal ha 3 rader med naggler, digger den! Nå håper jeg egentlig bare at jeg kommer på redesign på skoleaktivitetsuke, har så mange ideer å lage, har lett som en gal på youtube! Deler kanskje noe med dere senere i dag, nå blir det lekser ;)


snart ferdig, likte dere den?

-frk2angel