Januar 2011

Gjesteinnlegg

heyheyhey! Jenny glemte å logge av bloggen når henne var her, så da skriver jeg et gjeste innlegg. Fordi jeg er så snill. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive så jeg slenger på et bilde ;)
tihi :*       BLoggen min    HER

Livechat med oss her!

Hei! Jeg og Sandra tenkte å lage en liten livechat her! skriv i kommentrfeltet på bloggen hva dere vil at vi skal svare på, ellers skal jeg sminke meg live :O linken til profilen er her

 

V aner ikke om dette funker....
Prosjekt mat & helse

Hei! I dag har det vært skole og trening på meg, deilig å være frisk etter noen dager sykdom! Nå har jeg lagd grønnsaksuppe og scones til mat & helse-måltid... det skal være etisk og bærekraftig, syntes det gikk ganske bra jeg da.. haha nå har jeg bare sliti med å laste inn bildene, kamera-overføringskabelen er annerledes enn den jeg pleier å bruke, så den funker... men tar en evighet :) Skal se om jeg finner oppskiftene og fremgangsmåte, så kan jeg redigere den inn her! Sconesene tar sånn 13 min å lage, superraskt :)

 


hva syntes dere? ser litt rart ut, men smaker bedre!

 

Hva har dere gjort i kveld?

back on the ice #

Hei! Nå er jeg tilbake igjen.. har fått noen bilder av Emilie som jeg tenkte å legge ut, er en stund siden, men det er jo det samme! Har ikke hatt noe å blogge om i det siste, har bare vært sliten, men her har dere noen bilder av den fine klassen min :)

 

 

Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort med klassen din?

Polyvore igjen#

Hei! Nå har jeg jammen meg ikke blogget på mange dager igjen! Har egentlig noen bilder å legge ut, men de ligger på Emilie sin pc, og da får jeg ikke lagt det ut ;) Tenkte uansett at jeg kunne legge ut 3 antrekk jeg har lagd på polyvore, så jeg håper dere liker de! Nå lover jeg at jeg skal blogge mer igjen ;)

 

cross as lightning

 

geek#

 

to the hip hop to the hippie#

 

 

Hvem av antrekkene likte du best, og hva har dere gjort de siste dagene?

treningshelg#

Hei igjen! Da var de 15 timene av treningshelga endelig ferdig.. Fikk ikke tatt så mange bilder, men her er ihvertfall noen av de få! Har vært veldig koselig, men veldig slitsomt! Så nå er det ganske deilig å sette seg ned i sofaen å slappe av, untatt det faktumet at jeg må lese naturfag -.- kos dere da ihvertfall!

 Nå er det bare deilig å være hjemme igjen, men det er jo gøy å trene med de engselkse og svenske da!

Hva gjorde du i dag?
Dansemaraton#

Hei! Da er det snart tid for siste dag av helgens kick off! Det er to engelske trenere der, en norsk og en svensk.. Og du kan vel si at det er ganske slitesomt :) I dag har det vært 4 timer på rad, med en halvtimes pause midt på dagen! Utrolig slitsomt, de Engelske har sinnsyke danser, og ikke minst oppvarming... Vi jogget rundt i sirkel i en halvtime og gjorde masse forskjellige versioner av det, hopping, og museskritt... vet ikke hva alt heter. Nå er jeg endelig ferdig for i dag, så da begynner dancemoms! Veldig bra serie om noen gode dansere, som konkurrerer med nye danser hver helg..... vel.. Jeg er ikke så god til å forklare! Handler om danselæreren Abbie Lee, hun er virkelig streng!

 dette er en av danserne

 

 

Du kan finne resten av delene HER

Hva har dere gjort i dag?

pimp my bedroom#

Hei! Har egentlig bare sittet å sett på drømmerom i dag, så tenkte å vise dere noen av dem :) Btw! Frida og jeg fikk solgt dobbeltdraktene våre i sta, så nå blir det snart ett par nye. 

Og ikke minst min favoritt... sjekk ut tankeboblerommet til seng !

Hvem av rommene likte du best? :)

 

slapp kveld#

Hei! Da er dagen ferdig for meg, det vil si har vel ikke akkuratt blitt så mye av den.. Nå ligger jeg i sofaen og ser på forskjellige videoer, med "another cinderella story" i bakgrunnen. Håper alle har en fin kveld videre!
Hva har dere gjort i dag?

nyttår 2012/13#

Hei! Da er nyåret kommet, 2013, wow. Tok noen få bilder i går, men ble dessverre ikke så mange. Hadde ikke akkurat noen spesielle fyrverkerier, så her nøyde vi oss med stjerneskudd :) Håper alle hadde en fin kveld i går, her ble det seint! Tror vi hadde besøk til rundt kl.4, men det var jo veldig koseligt også da.


Håper dere hadde en fin kveld, og godt nyttår :)