Februar 2011

Hyttetur#

Hei! Har tenkt meg på en liten hyttetur nå, og har derfor ikke nett på noen dager. Håper dette går bra, ville bare si ifra, så dere ikke tror jeg har stoppet å blogge igjen med en gang hahaha :) Håper dere får en fin påske resten av tiden, og så sees vi igjen snart. Kunne nesten bedt Andreas om å blogge vet du, men hva slags blogg hadde dette blitt da.... ikke en ordentlig ihvertfall! 

Så slenger vi med ett par bilder jeg tok nå nylig :)


 

SNART PÅSKEAFTEN!
GOD PÅSKE! Hva skal du resten av ferien?

Outfits of summer#

Hei! I det siste har jeg drevet mye på instagram, og bestemte meg for å lage en ootd/ outfit of the day-bruker, der jeg legger ut inspirasjon. Dere kan finne brukeren HER. Tenkte jeg kunne legge ut noen antrekk jeg har lagd her, en del av de er sommerklær, håper dere liker det :)

Beanie - Gina tricot    Sko- Converse    Bukse- Wetseal      Topp- Bikbok        Olaskjorte - Lindex

Skjorte - Marco polo      Genser - Gina triccot     Bukse- Bikbok

Sko - Bianco (tror jeg)    Kjole - Bikbok     Olaskjorte - Lindex      Belte - H&M


Sko - Converse      Shorts - Bikbok      Ring - Forever21    klokke - ?     Topp - Vet ikke hvor den er fra, men jeg har klippet av armene


Shorts - Bikbok      Topp - Gina triccot      Beanie - Gina triccot     Sko- Converse


Sko - Converse     Shorts - Bikbok     Beanie - Gina triccot   Genser - Bikbok


Sko - Converse    Topp - ?     Shorts - H&M     Armbånd - Random butikk

 

Det var de, blir nok flere fremover :)

Hva syntes du om antrekkene, og hvilken var din favoritt?

konkurranse resultater og bilder#

Hei! Nå er det 2 uker siden forrige konkurranse, men jeg har først tid til og skrive nå. Følte det gikk veldig bra, og jeg endte opp med to flotte,store pokaler. Det ble 2.plass i både Freestyledobbel og freestylesingel, noe jeg er utrolig fornøyd med. Hard trening de siste ukene har virkelig hjulpet, så nå er det bare å komme seg på beina igjen etter hjernerystelsen, og starte hardkjøret før neste konkurranse der jeg skal kicke ass! Frida og jeg hadde fått våre nye dobbeltdrakter, og vi er så fornøyd med dem! Klovnedrakter vil nå jeg si, crazy, but thats just how we role:)


Driver du med noe sport du konkurrerer i?

tilbake med planer#

Hei igjen! Nå er det gått nesten 4 uker siden jeg blogget sist, og det er jeg lei for! Hadde utrolig dårlig tid til alt en liten periode, og for 2 uker siden var jeg så heldig å pådra meg en kraftig hjernerytelse. Haha.. Jeg er litt sånn fail, tok en broovergang på konkurranse, en sparket bort hendene mine, og vips! Der var det rett på hode, borte fra skole og alt som kalles nett og tv i 2 uker, æsj. Er tilbake nå! Har mye å ta igjen på skolen fremover, men har lagt opp en såkalt "plan", lignende til "50 days" som var så populært for en stund siden, så får vi se om jeg får tid til å blogge mer, og mer strukturert de neste ukene.  Godt å være tilbake igjen, håper dere ikke har sluttet å lese her :)

 

 De neste ukene kan dere lese om musikk, min nærmeste fremtid,nye drakter,selvfølgelig forskjellige bilder,muligens spørsmålsrunde, mine topp-youtubere,sammenligning av ferieturer, og jeg har tenkt til å begynne med flere stylingtips,mote og videoer forhåpentlighvis :)