april 2012

svar på spørsmålene #

Hey!  Jeg har fått sendt inn en del spørsmål og tenkte å ta 1 del av de nå ;)

 

-Kan du vise yndlingsantrekket ditt?


-Kan du vise yndlingssminken din?

bruker ikke så mye sminke selv, men disse to er jeg veldig fornøyd med ;)

-Hvor lenge har du danset?

Jeg startet høsten/vinteren 2006, så det er 6 og et halvt år omtrendt da ....  hørtes så lenge ut !

 

-Hvordan gikk det på forrige konkurranse?

Jeg følte det gikk bra egentlig, dansa bedre enn jeg pleier, men så må jeg lære meg å bruke ansiktet , som alle trenerne sier... Kom til semi og en plass fra finalen i singel og slow :)

 

-Hvem savner du mest av dansevennene dine?

Det er veldig vanskelig å si, jeg savner egentlig alle veldig! Jeg møter jo de fleste på konkurranser! Men Ida savner jeg veldig, hun danser ikke lenger heller, så får liksom aldri sett henne....Blææh :(

 

-Kan du fortelle litt om dansehistorien din?

Okey.. mamma syntes alltid jeg var veldig god med rytme, og jeg likte å høre på musikk fra jeg var bitteliten. Da vi gikk på SFO låste jeg meg alltid inne på ett puterom med noen venner og lagde danser vi fremførte for andre :) Så mamma bestemte seg for å melde meg på et dansekurs. Lillestrøm danseloft/ Unique hadde en brosjyre med info, og mamma leste at det var en dans med navn freestyle/discojazz som hadde mye rytme, og som gikk rett nede på senteret her ....  Hun hadde nok aldri meldt meg på det hadde hun visst hva det innebar ...                                                                       Etterhvert begynte jeg på kurs i Lillestrøm, og rykket oppover.. Det tok nok 2 eller 3 år før jeg var i mester da, men i mester rykket jeg fort opp. Nå danser jeg på 2DANCE og danser i Elite 12-14 ;)

skolekonkurranse, vinteren 2006

 

-Hvilken klasse danser du i ?

Jeg danser i Elite 12-14, og blir 14-16 etter sommeren

 

-Ditt drømmeferiemål?

Jeg syntes egentlig alle utenlandske feriemål er drømmen, men USA og Malta har jo vært favoritten! Det er de eneste stedene jeg kan komme på som jeg virkelig har lyst på, og det ikke bare skal være en shoppingferie :)

 

-Yndlingsmat?

Jeg elsker taco! Det er best av alt, taco og julebrus, da koser jeg meg...


-Hva er ditt yndlingsfag?

Det er egentlig litt forskjellig fra uke til uke og hva vi har om... Jeg liker nok musikk eller noe best, men Engelsk er det jeg er flinkest i ;)

 

-Beste sang?

  kanskje Starships- Nicki minaj                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     eller People help the people- Birdy

 

-Beste skrekkfilm?

Gud,alle tror jeg har sett så mange skrekkfilmer... Jeg liker the grudge ganske mye, The ring er jeg liksom litt lei av nå -.-

 

-Har du kjæreste?

Nei, det har jeg ikke hatt heller :) men så mye som jeg danser har jeg vel ikke akkurat så mye tid til det heller da...

 

-Hva slags sminke bruker du?

På en vanlig dag bruker jeg litt mascara (  Volume Million Lashes ) og det er det ;)

 

-Hvilken butikk liker du best å handle i?

Gina Tricot, dere aner ikke hvor mange hvite og svarte poser jeg har samlet opp i løpet av de siste ukene..

 

-Beste kake?

Elsker Brownie eller Charlotte Russekake, denne :


-Sjokolade eller is?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Iskrem!

 

-Hva er ditt yndlingsgodteri?

Jeg elsker jo nesten alt som heter godteri da.. Men kanskje Brio,bubbliz,ferskener og Center sjokolade ;)

 

-Hva er det vanskerligste du vet i Freestyle?'

Spinn og triks, det er 2 ting jeg er helt elendig på, spinn har jeg rett og slett aldri klart, og er livredd for å gjøre nye triks.

 

-Hva liker du best utenom dansen?

Det å danse er jo ikke alltid det beste jeg vet, det er jo veldig slitsomt! men ellers liker jeg egentlig bare å slappe av med venner, og for eksempel se på kino, dra på badeland osv ;)

 

-Hva fikk du i snitt til jul? Syntes du selv at du er flink på skolen?

Jeg fikk 5.0 i snitt til jul. Tja, flink og flink.. Jeg er den personen som oppnår noe bra, og leter etter noe enda bedre jeg da :)  Naturfag kunne jeg likt å være bedre i, det er liksom der jeg taper mest! Men jeg gjør jo lekser, så på den måten er jeg jo flink, vet om en rekke som ikke gjør det, og håper på å få bra karakterer, men det er ikke akkurat sånn det funker heller ;)

Haha , litt vanskelig å forstå? Ja, jeg er flink på skolen ^^

 

-frk2angel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotballteateret/opra #

Hey! Var på fotballteater med familien på lørdag for å feire, det var en bra forestilling, og sikkert enda bedre om du er opptatt av fotball ;) Var noe jeg ikke forsto da, som tydelighvis var sånn... Hvor var du da kampen skjedde ...

"Eg er gift med den einaste mannen fra stryn...Som suuuuuug i fotball" ^^ det var jo en opera så..

-frk2angel

discokonkurransen# film!

Hey! Skulle legge ut en film, og en av leserne mine sendte meg mail om å lage film fra en konkurranse :) Var ikke med selv, men lagde film da jeg var å så på disco, det er nesten det samme som freestyle for de som ikke vet hva det er ;) Jeg danser ikke disco enda :)

 

også var det for ett halvt år siden da Ida og jeg prøvde å lage en lignende " disco" , ble ikke så bra den da men :)

 

 

jaja, da fikk jeg gjort noe selv om jeg var syk i dag da ;)

-frk2angel

Q: Hva syntes dere om filmene?

discocomp #pictures

Hey! Da kommer bildene fra discokonkurransen på lørd

ag, jeg var bare å så på, men tok selvfølgelig med kameraet for å ta noen bilder ;) Disco er nesten som freestyleHah, å så gira også da <3fineste skoene jeg har sett <3

og da dro jeg hjemover igjen

 

joa... frida og angelica var linselus ;)

-frk2angel