Februar 2011

17.of may.2013

Hei igjen! Tenkte å legge ut og skrive litt om 17. Mai som var sist fredag :) Vi tok oss en tur ned på Aker brygge, spiste på resturant og ble nesten trampet på av alle folkene.. Wow, det er virkelig mange folk der på 17.Mai, jeg som er vandt til å være på skolen med kanskje 400 mennesker, og i byen er det millioner! På kvelden dro vi på besøk, ellers har det ikke skjedd spesielt mye annet? :)


-frk2angel

Update og USA#

Hei hei! Vet det er sånn evigheter siden jeg har blogget, har faktisk nesten blitt 1,5 måndte! Grunnen er egentlig bare at jeg har ligget til sengs med hodet frem til nå, og nå har jeg hauger med prøver! Så skal prøve å blogge ihvertfall ett par dager de neste ukene :) Tengte dere trenkte en liten update på livet mitt.

 

 Ikke så mye har skjedd i det siste, untatt at jeg har bitt utrolig godt kjennt med min kjære pute og dyne. Nå har vi faktisk bestill ferie til sommeren også! Selvfølgelig klarte vi ikke å unngå en ny tur til Florida, så da er hus,reise og bil bestillt! Vi reiser 4.juli, og lurte på å enten være en dag i Miami å feire nasjonaldagen, eller å dra rett til Key West å være der i 2 dager. Ellers blir det vel bare å slappe av, ettersom vi går innenfor en budsjettferie.

Her er en link til huset vi skal bo på og sånn ser det ut

Ellers har jeg hauger med prøver disse ukene, men har noe bra å se fram til! Jeg har faktisk blitt valgt ut som YOUME i skoleåret 2013/2014. Det er altså en slags aktivitetsleder og støtteperson for de nye 8.klassene, så det ser jeg veldig frem til! Dessuten har klassen vår fått vite at vi har vunnet en aktivitetskonkurranse kalt "moveit", så vi skal på tusenfryd i skoleuka! Hahah blir masse kos etter disse 2 ukene er overstått, nå blir det jo elevbedrift der vi skal lage en egen bedrift, NOEN FORSLAG PÅ HVA VI KAN GJØRE  av kreative ting som man tjener på?

Dessuten skal jeg på en rekke turer! Reiser på YOUME utdanningsleir den 12-14.juli, så skal vi på overnattingstur i skogen, Dalen altså, deretter tusenfryd, Usa-tur, Konfleir, danseleir og skoleleir! Så joda, timeplanen blir full med kule overnattinger frem til August :)

 

Håper alle dere har hatt det fint mens jeg har vært borte, dere må gjerne oppdatere om nyheter og hva dere har gjort også!

-Frk2angel