Februar 2011

Everglades#

Hei! Unnskyld at det har tatt så lang tid, men har vært borte en stund på hytta en stund :) Nå kommer ett innlegg fra Everglades-turen vår i Usa! Var utrolig morsomt, sorry om bildene ikke er så klare eller viser dyrene godt, alle er tatt i fart, og langt unna for sikkerhet :)


del 2 kommer i morgen :)

One more week#

Hei! Vet jeg sa at jeg skulle legge ut de siste bildene, men vi dro en spontantur på hytta, så jeg får nok ikke blogget noe, ihvertfall ikke med bilder før på lørdag:) Ja, er altså oppe i Valler's, superdigg! Det har vært hele 30 grader i skyggen i dag, og nærmere 20 i vannet. Har selvfølgelig bada, og merker at det er varmere, både på vannet, og på antall besøkende ved vannet! Pleier å være den eneste der nede, er ikke så stort mener jeg, men i dag har det sikkert vært nærmere 13 forskjellige familier der! Ellers har jeg vel bare vært ute, pusset trebåten min/vår, og beiset den... SNEKKERMESTER JENNY:) I morgen skal vi faktisk plukke opp Ingrid i Fagernes, igjen... Spontanbesøk fra Gubrandsdalen:) gleder meg utrolig, første gang jeg har venninne her på hytta... Heheeeh.. Ja, så det blir kos, kommer sikkert en del bilder, frem til da....... CHERIOOH<3

life in Marco#

Hei! Nå har jeg faktisk kommet hjem fra usa, suprise,suprise! Ligger litt etter i å legge ut bilder kan man vel si, så jeg holder på med ett par deler nå :) Håper dere liker at jeg skriver om ferien min, tenkte å redigere sammen en kort video derfra også ( under veis!) 

Her kommer bilder tatt fra Marco Island, både fra kinoen, stranda, shopping i Tampa!

 

Dette er vel nesten selve sentrumet av Marco Island, her er det strandbutikk, resturanter, og  kinoen jeg skal vise nå.Endte opp med 2 dager med kino, så da ble det nesten en liten førpremiere på "the heat" og "grown ups 2", veldig bra filmer begge to! Anbefaler VIRKELIG å se The heat, den er bare dødsrå, og jeg liker vanlighvis ikke action filmer!

Ja, her satt vi da, var så kul sal! De har liksom ikke faste seter, eller stoler, men masse bord,sofaer og barkrakker i salen, så man kan egentlig sette seg hvor man vil. Det kule var jo at mange av de andre folkene som var på kinoen nesten var der bare for å spise middag... Man kunne liksom bestille pizza,burger,sushi osv. og få det mens filmen kjørte.

Så var det den fine stranda <3
liten gekko i hagen vår, det kryr av dem altså.. 


Sorry for at bildene blir litt i forskjellige rekkefølger osv, men kommer nok 2 eller 3 innlegg til :)

Innkjøp i Usa#

Hei! Sorry for at det ikke blir innlegg fra hver dag altså! Er mye ute, og rekker ikke å sette meg ned med bloggen :) I dag har vi vært i Everglades, som det kommer ett innlegg om senere i morra for meg eller noe, så skal vi ned på stranda i dag! Tenk, Nå er det bare 1 dag igjen før jeg drar!! Kunne vært her mange uker til for min del :) Tenkte å vise dere noen av innkjøpene mine nå, har kjøpt mer, men det blir det nok oppdaterte bilder på senere :)Hva syntes dere? :)


key west 2013 del 3#

Da er del 3 ute, rett og slett bare flere bilder fra Key west :)

Vi måtte jo få med oss det sydligste punktet i hele Usa, så da sto vi i denne køen da, tok heldighvis ikke så lang tid :)Da dro veien til Marco Island, har ikke tatt så mange bilder her, men skal passe på det :)

key west 2013 del 2#

Hei! Da tenkte jeg at det var tid for å skrive litt igjen, for nå øser det med regn ute! I dag har vi jo ikke akkurat rukket  så mye i og med at klokka bare er halv 11 på morningen her, men har vært hos legen! Haha var ikke akkurat som man ser i greys anatomy og sånn altså, med kjekke leger osv... nejda, vi fikk "lege garlic", lege hvitløk var sikkert flink han altså.... Så nå venter jeg egentlig bare på medisiner, don't worry! Det er ikke noe stort, har bare fått masse utslett i hele ansiktet.. Ser egentlig ut som acne, bare at det er en slags type eksem, men tro meg! Dere vil ikke se det hahahahaah :P

Ja.. nå skal jeg ikke babble mer om i dag!

gjett hvem ve fannt! SIIBASTIAN!dakar! Mamma og jeg gikk bortover og fant denne :( Vakkeboooorn<3


Kommer en del 3 ;)

Key west 2013 part 1#

Ja, dette var det siste bildet jeg hadde fra Miami by, skikkelig fin soloppgang på Miami beach!Vi var altså bare i Miami i 1 natt, og bodde på hotell "Deauville", ganske slitt, men helt okei for noen få netter. Så med denne flotte sola dro vi altså oppover mot det sydligste punktet i hele USA, Key west. Det ligger midt ute i havet, og for å komme seg dit kjører man gjennom "The keys" som er en rekke små øyer, plassert midt mellom karibien og mexico gulfen !

Først var det en stopp på Dennis, som er verdens beste junkfood for billig penge haha! Her er det jeg spiste, "pancake puppies sundae", som rett og slett er fritert pannekake i baller, med jordbær og melis på, naaam!

okei, da begynner turen!'kjempefint.. og rundt fem min senere....

og senere samme dagen!

er det ikke rart?
Så kom vi over denne trusa da, passa jo perfekt til pappa den! Hahahahaha :)

Det var alt for nå, ligger veldig etter med hvilkene bilder som er tatt når og hva vi gjør på riktig dag! Men i dag har jeg shoppet MYE! Så skal vel lage en del 2 av dette inlegget, og så legge ut innkjøp. 

Hvor mye er klokka der hjemme? Her i Usa er den akkurat 22:35 nå, fortsatt den 10.juli her da :)

Håper dere likte alle bildene!
4th of July, Miami beach#

Hei! Lenge siden jeg har blogget nå, men tenkte det kunne være litt gøy å blogge om ferien min i Usa! Har tenkt til å lage en video også, med klipp fra kjøringen ut til key west, og sentrum så klart, Miami beach på 4-juli, og sikkert mye mer :)

 

Vi landet på Miami international airport kl 18.00 i Amerikansk tid, etter en 13 timers flyvning med stopp i zurich. Selvfølgelig var vi jo stuptrøtte, men gud, vi må jo ha mat! Det ble tidlig kveld, men jeg rakk å ta noen få bilder av fyrverkeriet :)Håper dere likte dette lille inlegget, kommer fler, men er mulig det blir midt på natten osv pga tidsforskjeller :)

Kos dere resten av dagen!