Januar 2011

two weeks later#2

Hei :) da er første kasse av rommet unnagjort, og jeg skal legge ut del 2, som sagt...USA, helt utrolig!


joda, everglades... 2 timer rett frem,  nå skjønner jeg hvorfor de sier at amerikanske bilder er bygd for å kjøre rett fram...wææ! Den store alligatoren lå påkjørt over nesa i veikanten, trodde den skulle ta oss :/
-frk2angel 

 

two weeks later#1

Hei hei :) Da er det 2 uker siden jeg dro fra Miami, litt kjedelig å tenke på egentlig, har småplaner for nesteår allerede, USA er best! Bodde jo på marco island som lå 2 timer unna Miami, men den siste dagen dro vi med bil rundt og så i Miami, superfint! USA er definitivt ett supert sted, nesten uansett hvor du er, østkyst eller vestkyst! Håper vi kan dra tilbake neste år, det er virkelig det beste landet i verden, må flytte dit!

Obs! Sorry for 0 blogging... Har liksom ikke hatt så mye tid, og har ikke prioritert det, blir mye skole,lekser og dans fremover, så får bloggen være en liten ekstrating jeg får klemt in her og der.. :)

 Måtte bare ha noen bilder av utsiden av huset :)

 

Bare litt av everglades...

wallmart in my! 

Kommer en del til fra Miami by senere i dag :) nå skal jeg rydde ut av rommet mitt og gjøre det ferdig :D

-frk2angel

Everglades tour del 3#

Hei:) dette blir vel den siste dagen her på Marco, flyet vårt reiser hjem i morgen, så da drar vi mot Miami♥ Så legger ut resten av innleggene herfra i dag, så får vi se om det er internett på leiren :) 
Disse alligatorene var ville, og han tappa de på nesa! Sykt! Og ja, det er marshmallows^^

koos i Miami! Kommer en pellikan paradise del 4 og, de var rett ved siden av oss i går ♥

-frk2angel

Everglades tour del 2#Søteste! Fikk egentlig litt lyst til å holde den uten den strikken, var supersnill!

"Og simen ble ikke glad i det hele tatt......."
Håper dere likte de, kommer en del 3 i morra en gang :) Til da.. see you later alligator!
Everglades tour del 1#

Hei hei :) Da er det bare 2 dager igjen før jeg drar hjem, rett på danseleir:/ Må prøve å se om jeg har noen få klipp jeg kan lage til video til dere, det er så mye kult her! I går var det everglades som sto på skjemaet,det var utroligt! Fikk se så mange alligatorer,slanger,edderkopper..blææ edderkopper! Og til og med en liten skillpadde, de hadde liksom lagd det superkult! Vi kom, ble satt opp på en time,dro på en liten "safari" Der vi fikk holde pappegøyer og alligatorer, og fikk se skilpadder, så skulle vi ut i båt:) Med andre ord..Om dere noen gang skal i nærheten av Miami, dra til Everglades! Det er jo mange forskjellige båtfirmaer, men vi dro med en som het noe med jungle :) Fikk sett så mye kult, hadde en superkul skipper, kjørte driitfort, og hadde det superkult!

del 2 kommer i kveld for meg:)

7.August in Miami#

Hei :) Tenkte å legge ut litt forskjellige bilder fra gårsdagen :)
mye fargestoffer eller...?


Denny's

LOVE Florida!

-frk2angel

 

Fiskee i Miami#

Hei! Rakk ikke blogge noe i går, gjorde egentlig ikke så mye, legger ut bilder derfra i kveld tenker jeg :) 

Nå har vi serriøst fiska hver dag på huset siden vi kom hit, for 2 dager siden fikk vi den første fisken...gøy! Men det var en eller annen catfish da, og de kan ikke spises, så blææ, men det var en fisk! Så det er hva vi driver med, stand->sol->fiske->shoppe♥ og nå blir det alligatorsafarie i everglades, wihu, da skal det bli masse bilder!
-frk2angelpelikan paradise 2#
-frk2angel♥
pelikan paradise 1#

..Man innser kanskje hvor nærme jeg er dem, når jeg ikke bruker zoomlinse ♥Universal Orlando del 3#

Universal Orlando del 2#

Universal og adventureland, love ♥


-frk2angel

Universal Orlando del 1#

Hei :) Da er det litt tid til å blogge igjen, vil ikke sitte ute ved bassenget i regnet... Ja, det regner en del i Miami!

Vi dro til Orlando på onsdag, bare for å få med oss noe annet en bading og shopping egentlig, så vi bestemte oss for Universal og Adventure island fornøyelsespark, driitgøy! , Hele Orlando er jo bygd opp på sånne parker da, disney,seaworld osv.. Har vært på begge 2, men kan uten tvil si at Universal studios er det beste. Det var noe for hele familien, med masse å velge mellom! Det er 2 parker der, som ligger sammen, Universal studios og adventure island, Vi betalte for begge to, og det må man nesten for å få med seg det beste! Kunne vært der i 2 dager, det er nok best, så får man med seg alt:) Alt var liksom bygget opp i byer, tegneseriebyen,jurassic park,Egypt,New york,Sanfransisco,Cat in Hat,osv.. Uansett, alt vi prøvde der var superkult, var en stund ventetid der, men alt var verdt det! Vi prøvde Jurassic river adventure, det var litt kult, du kunne liksom se dinosaurer, og på slutten var det den nedoverbakken, der man nesten fallt ut! De hadde også laget en harry potter by, alt var helt identiskt, og på Hogwarts gikk du gjennom hele skolen, så alle figurene gå rundt og prate, for så og avslutte med verdens kuleste dahlbane! Var liksom litt simulator, der du flyr med Harry og de andre, og en del der det føltes som du kjørte gjennom skogen med edderkoppene som sprutet gift, og dødsgjegerne, føltes virkelig som om du kjørte på ett kosteskaft! Beste jeg har prøvd! MIB var også driitkult, skulle liksom skyte aliens mens du kjørte en karusell som gikk fram og tilbake og snurra rundt, jeg vant :D Ellers var Shrek 4D dritkult, og twister, som var en tornado demonstrasjon... Ellers var det egentlig bare superkult å gå og se rundt i byene, og det er de beste parkene jeg har vært på :)Resten kommer nok i morgen kveld for dere, natta <3

-frk2angel

Miami-where I live

Hei hei :) Er litt sein med å legge ut innlegg her, men nå hadde jeg egentlig bare tenkt til å legge ut noen bilder av huset vi bor i ♥

Det blir veldig dårlige farger siden lysene her er knallgule, men dere ser det ihvertfall :)-frk2angel
Miromar outlet-Miami

Hei! Vet at det er sent på natta i Norge nå, men i morgen har jeg ikke tid til å legge ut noe, så nå blir det noen innlegg på rad :)

Gud og outletene her i USA er store! Det er nesten som en liten by med butikker overalt her, så mye fint og rart å skikke på,wow! Nå har jeg jo vært her i 4 dager, og har handla litt, men skal selvfølgelig bli mer,om du kjenner meg kommer jeg nok tilbake med ett par tusen blåst på klær, men det er sånn vi liker det, ikke sant? Vært på 2 oulet hittil, Miromar i Naples , og Orlando premium i Orlando, har ikke rukker å ta bilder fra Orlando i dag, det skal bli en video, men her er nå de fra Miromar :)


Bare minerals, wihu lykke! ♥


Bare minerals 360,-


Converse 310,-Alt over er fra claires, og ja..jeg elsker mustacher!2 for 1, 160 ,- på Converse


solbriller fra GUESS til aner ikke hvor mye.. ( her bruker jeg bare minerals fairly ligth )

-frk2angel