Januar 2011

dip dye#

Hei! Måtte bare prøve dip-dye i går, er litt etter "trenden" vi eller hva man sier.. Så Susanne og jeg tok fram hansker, konditorfarge og hårføner, og satte i gang, her er resultatene! Jobber med å få vasket det ut igjen nå, foreløpigt har jeg grønne tupper haha :)-frk2angel

Hva syntes dere?

marrengs#

Hei! Tenkte det var på tida å blogge litt, god morgen eller god dag eller noe :) Ble det ett nytt forsøk på å lage ,marrengs/pikeskyss med Susanne i går da.. ble fortsatt feila, men bedre, anbefaler ikke å lage det, det er sinnsykt umuligt! Var koseligt da, untatt at vi sto å piska røra i 3 timer eller noe fordi vi ikke hadde sånn maskin hahaha :)


nom nom.. de delte seg da, men de var gode! :)


oppskriften finner du her

hva syntes du?

sleepover with rori racerbil#

Hei! Nå sitter jeg med Susanne å blogger, så artigt! Som dere sikkert vet var Aurora a.k.a Rori/rori racerbil her i går, stay up late sier jeg bare... Lagde milkshake,film, alt mulig shit vi klarte på 4 timer, og ellers neeh gjorde ikke så mye! haha glad i deg Aurora.. Tenkte bare å legge ut noen bilder som vanlig ;)


søte Ulrik! haha vet Aurora kommer til å kommentere at jeg skriver det feil.
væsågod Aurora, det døde reinsdyret mitt ♥

-frk2angel

pic of the day#

Dagens bilde♥ bare en liten deling med dere!


-frk2angel

Ikke glem SPM-runden!


 

 

project amnesty#

Håper dere har hatt en fin dag, hadde amnesty international prosjekt på skolen i dag, vi skulle finne opp en måte å tjene inn penger på, som de kunne fullføre, vi vannt faktisk av de i klassen! Vi foreslo at alle skulle ha en dag da alle i Nittedal på barne- og ungdomsskoler skulle jobbe og tjene inn penger til Amnesty! Gjorde så mye rart på starten av dagen! Først skulle vi rive en giraff med lukkede øyne av ett papir, haha for kreativitetens skyld, og finne på så mange ting en kleshenger kunne brukes til som mulig, vi fant på 61 ting, og kunne ha funnet på mer, så vi vannt kreativitetsgreia på trinnet! Wihu! Skulle også dele sangen  dems sa de, den er nedenfor:)
22.oktober eller 21. blir det bøsseaksjon, håper dere donerer masse penger! Kanskje dere får meg på døra?

NOEN AV TINGENE VI SA KLESHENGERE KAN BRUKES TIL:

 • kleshenger ofc.
 • tv-antenne
 • skojern
 • kløpinne
 • smykkestativ
 • penal, henge blyantene på den eller noe hahah
 • bilhjul, aner ikke hvor vi fikk det fra, de sa alt ikke måtte være helt sannsyneligt så..
 • biltrekker eller hva den greia som henger bakpå bilden heter, den man drar folk med...
 • regulering haha..
 • Lyn og strømavleder
 • pinne
 • stokk til å slå av lyset med når du ikke orker å gå
 • fiskestang
 • tennisrekkert.......

hadde mange flere ting, men det var noen, alle var nokså sannsynelige ihvertfall... der ser dere! Viktoria, Kristian og jeg, Vi kan være kreative...

og husk..... selv du kan gjøre en stor forandring!

-frk2angel

 

INSPO 27.09.12#

Hei! Tenkte å dele litt flere inspobildeer med dere, har lagret en egen mappe på pcen, så hver gang jeg trenger inspirasjon til bilder,hårfrisyre eller klær sjekker jeg bare på den!
 

-frk2angel

 

Hvem av bildene likte du best? HUSK også spm-runden min her

 

At Roris#

Hei! Blogger litt seint i dag, Har vært hos Aurora a.k.a. Rori i hele dag! Super gøy, lagde brownies å greier, litt deilig å slappe av med hundene hennes og kake etter 4 prøver på en dag! I morgen blir det grundercamp, noe jeg ikke har peiling på hva er, det blir spennende :) Ellers har jeg ikke noe å gjøre, får vel kanskje rydde å kaste litt med hard hånd på rommet har, så jeg får satt inn det siste og filma romvideoen! Fikk ikke tatt noen bilder i dag, men nedenfor ser dere noen andre vi har tatt sammen!

Bilder fra bloggen til Aurora!

'

Har ikke jeg en fin bestevenn! elsker deg ♥

-frk2angel

polyvore outfit#

Hei! Da har jegf samlet opp noen flere av antrekkene jeg har lagd på polyvore.com, veldig gøy å sette sammen, å dere burde prøve selv! håper dere liker de!

 

 

 

varsity#

 

 

be a panda#

 

 

from granny to sassy nanny
nyc free#

 

cross the line#

 blocking#

 

swaggie taggie#

 

skate bored#

-frk2angel

Hvilkene antrekk likte dere best? besøk også gjerne SPM-runden min HER

DIY, remaking av klær#

Hei! Tenkte å legge ut noen videoer der dere kan lage en liten remaking av klærne deres! Skal gjøre noe av dette i uke 42 på skolen, kanskje jeg kan legge ut bilder av noen resultater :) Håper dere blir inspirert av noe! 

Om dere trenger noen bra DIY forslag til klær osv anbefaler jeg kanalen Thesorrygirls, her har jeg bare 2 videoer med dem, men de har mye fint! Bloggen jdiy.blog.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes dere var finest? Si fra hvis dere vil ha flere ♥

-frk2angel

studded west project#

Hei! Da har jeg begynt å studde vesten min :) Tror den er nesten ferdig nå, skal ha 3 rader med naggler, digger den! Nå håper jeg egentlig bare at jeg kommer på redesign på skoleaktivitetsuke, har så mange ideer å lage, har lett som en gal på youtube! Deler kanskje noe med dere senere i dag, nå blir det lekser ;)


snart ferdig, likte dere den?

-frk2angel
nytt i garderoben#

Hei! Da har jeg endelig fått tigthsene mine fra ebay, så fornød, passa nesten, men de var veldig kule syntes nå jeg da :) Kosta 200 med frakt tilsammen eller noe, hadde bare så utroligt lysst på de, og nå har jeg de ææ så glad!Hvem av tigthsene likte du best?

-frk2angel

wants from fresh.tops.com#

Hei :) tenkte bare å legge ut en liten want fra Fresh-tops.comHvem av t-skjortene likte du best?

-frk2angel

bridesmaid dress#

Hei! I dag ble det rydding i kjelleren og daffedag så foten min kan bli bedre, sånne blir det mange av! Mens vi rydda fant vi den lille brudepikekjolen jeg hadde på da mamma og pappa gifta seg! Brukte den da jeg var 2 år, den var så liten, men jeg må ha vært ganske stor, for kjolen var like lang som overkroppen min haha :) Husker at jeg løp rundt med den kjolen, en bøtte og en spade, og gråt når noen tok det fra meg! Nusseligt.. Kanskje jeg finner noen bilder derfra senere..Søt ikke sant?♥

Hva vil dere at jeg skal gjøre her på bloggen? Kommenter i innlegget under :)

-frk2angel

video: Forslag til bloggen?#

Hei :) Lurte på hva dere ville jeg skulle lagd på bloggen? Husk også SPM-runden min noen innlegg under!

 

-frk2angel

relax,take it easy#

Haha sangtekst igjen...har ikke så mange overskrifter!I dag ble det en slappe av dag, skulle danse med discomania, men tåa mi er helt ødelagt, og skikkelig vond :/ Derfor har det blitt litt butikktitting med mamma, og nå blir det å sitte stille resten av kvelden, hvordan skal jeg klare det i 4 uker til ahhaha jeg løper jo bare jeg skal ut av bilen, og nå er det bom stille. Kos dere utover kvelden da, jeg skal bare slappe av, og redigere litt til bloggen :)

-frk2angel

Pictures 21.09.12#

Hei! Her kommer neglbildene og de andre bildene Rønning og jeg tok i dag :)pena hahahahha ..


rønnings negler, flinka!


skoleboller og pizza nom nom

-frk2angel

Rønning el freestyle#

Hei! Nå er Rønning på besøk, og vi ser på norske talenter! Har vært gøy i dag, hun har fiksa neglene mine, bakt skolebrød og selvfølgelig måtte hun bli torturert med litt brunkremmaske/gjørme... Skal se åssen videoen ble, så får vi se om jeg legger den ut, eller om jeg må redigere ny :) Blogger litt seint, vet det, men samma.. Kos dere utover kvelden!

PS. advarer små barn, gravide og gamle med dårlig hjerte å se de påfølgende bildene... det er litt for ekstremt.... MVH Rønning.

FØR:

ETTER:

the naked truth....


ææsj.

-frk2angel

start på spm-runde#

Hei! Tenkte å starte en liten spørsmålsrunde, spør om hva dere vil! Vet ikke helt om jeg svarer på video eller i innlegg enda, det får vi se :) dere kan også komme med forslag til noe dere vil jeg skal lage på bloggen, feks: Hårfrisyrer dere ser meg med,freestylesminke, inspoer osv..-frk2angel


treningsforbud...skipern#

Hei! legekontoret på Hagan i dag uten særlig hell :/  Legen sa at jeg egentlig skal gå 4 uker uten hverken dansing eller gym, hvordan skal jeg klare å sitte stille i 4 uker da? For meg er det totalt umulig, like umulig som at mennesker kan gå på vannet.. Så dette kommer til å bli litt pining for meg, jeg danser jo bare jeg skal hente noe i kjøleskapet, og nå kan jeg ikke gjøre det på liksom en evighet, og ikke jogge heller. Blææ..får vel satse på å blogge litt mer da, er nesten nødt til å dra på konkurransen på lørdag vel? Legen trodde jeg brakk tåa på GOL, og at den begynte å gro, men så dansa jeg den opp igjen, skipern deluxe! Jaja, sånn kan det gå når du er en så stor klumsekopp som det jeg er...Anbefaler ikke!

me gonna miss dancing..

haha..me gonna cry

-frk2angel

No more training for me#

Hei! Skal på discokonkurranse i helga, som reserve i gruppa,siden Camilla ikke danser lenger.. og i dag sa mamma at jeg ikke får lov å trene før da pga. tåa mi :( hater at jeg alltid klarer å skade meg på en eller annen måte, hva skal jeg gjøre i 2 hele dager? Det er jo ikke noe som skjer her, får kanskje blogga litt da :) Men til da no more training for me because of my crappy toe....blir vel ett par bilder her da
bliblææ dumme tå..

Natta, ses i morgen!

-frk2angel

 

playlist no1#

Hei! Har ikke rukket å ta noen bilder i dag, og tenkte jeg skulle variere litt, så tenkte å legge ut noen av favortittsangene mine her, håper dere liker de!Noe gærent med youtubekodene, så kan ikke ta bort selve videoen, da får dere litt musikkvideo også da ;)

Månedens sommersang:

 

Good time-Owl city & Carly Rae Jepsen 

 

 Månedens hekta:

Hit the ligths- Megan Nicole 

 

Månedens sovesang:

Dreaming with a broken heart-John mayer

 

Månedens partysang:

 

kjører på- Madon feat timbuktu

 

Månedens dubstep: 

 

Greyhound- Swedish house mafia

Månedens dansesang:

Black heart-Stooshe (bimbo jones radio remix)

originalen blackheart:

 

Månedens morsomme: 

 

Smestad vest - Tina & Bettina ft. Madcon

månedens stuck in my head:

  

feelgood- Alee ft. Elisabeth carew

Månedens søte:

 

summer paradise - simple plan

månedens kjærlighetssang:

 

We are never getting back together - Taylor swift

månedens cover:


Want u back - Alex g

-frk2angel

dagens wants#

Hei :) Tenkte å ha ett lite jeg ønsker meg innlegg til dere, tingene jeg har nedenfor er fra topshop,forever 21,wetseal og gina tricot !tingene over er fra topshop, elsket genseren med spøkelset, og nagglene på cardiganen!

wants from forever21
Forever 21
wants from gina#

 

dette var fra Gina tricot
wetseal

noe du vil ha?

-frk2angel

Innkjøp fra ebay#

Hei! Da har jeg vært inne å bestillt på ebay! Æææ ble så fornøyd, kjøpte 2 tigthser, stars and stripes, og en mustache tigths, og endelig får jeg nagglene mine!


kjøpte usa tigthsen og den hvite mustache tigthsen, æ glæd mæ! Hvem av de likte du best? tigthsene koster 150 NOK,- til sammen med frakta :)

hva skal jeg gjøre med alle nagglene syntes dere, hvem av tingene nedenfor er finest?sorry for dårlige bilder, fannt de på nettet, jeg skal ha sånne vanlige firkanta sølvstuds ;)

-frk2angel


Trenere jo!#

Hei :) Har vært på dans i hele dag, og setter meg nå ned med naturfagslesning til i morgen, så har ikke rukket å blogge ;) Tenkte bare å legge ut noen bilder fra i går, da jeg og Frida var trenere på studioet hahaha! Var jo bare noen få der, og til slutt var det ingen saler å trene i,men vi var litt flinke da


lille søte jenta vår digger litt til musikkencutisene mine det :)

-frk2angel
Dansekonk#

Hei! Var jo dansekonk i går, gikk ikke så bra, men jeg tar dem neste gang! Skulle stille i både singel og slow, men skaden i foten min var så vond at jeg ikke kunne danse singel, prøvde meg på slow da:) I slowen dansa jeg helt ok,men selvfølgelig som vanlig hahaha.....Så dansa jeg bak alle andre, midt i ringen,typisk meg det ;)  Var veldig koseligt der da, men må innrømme på at jeg nesten sovna ett par ganger..

I dag har det vært en slækk dag, vært trener med frida på 2dance hahaha, ellers har Frida og jeg designa ferdig resten av dobbeltdraktene våres'Derfor ble blogginga litt sein i dag, kommer felre bilder i morgen!

-frk2angel 

On my way-comp #

Hei :) Dette blit veldig kort! Da drar jeg på dansekonkurranse i Sarpsborg, skal bare ha litt smoothie først, digg! Skal være der heel kvelden, så kommer så sent hjem at dette blir det eneste innlegget dessverre. Håper dere liker håret og sminken...grusomt, i know, men sånn er det bare. Så da er det bare å sele på, og håpe på det beste, ønsk meg lykke til, det trenger jeg virkelig!

Håper dere koser dere, skal bli beinhardt i dag ja, heldighvis er jeg nesten frisk nå, så håper jeg bare på det beste, nå er det jo elite 14-16..hjelp! 
-frk2angeloutfits fra polyvore#

Hei! Er syk i dag også, så jeg orker ikke å gå ut og ta masse bilder som jeg pleier, istedet tenkte jeg å dele noen flere antrekk jeg har lagd på polyvore siden dere likte det så bra forrige gang! Alt er laget av meg, og dere kan besøke polyvoren min HER
denim feminin

 cross my heart

 

england feber

 

daft punk

 

 

sassy n' classy

 

 

game over#

 

ny sunligth

 

Hva syntes dere om antrekkene? Bare å spørre om dere lurer på hvor dere kan få kjøpt noe av det!

Livet mitt#

Jeg er en jente med navn Jenny , født i 1998 fra Nittedal. Mesteparten av fritiden min blir brukt på å danse freestyle/ discojazz, ellers går resten av livet mitt til skoe,venner og bloggen. Jeg trener 6 dager i uka, og de dagene jeg rekker prøver jeg å blogge mest mulig, for dere som ikke vet hva freestyle/discojazz er så kan dere se på denne videoen av Margrete, er litt swing på starten ;)

 

i Freestyle er det det som går fort, og heter freestyle, og i tillegg har du den sakte dansen som heter slow.. her er jeg med finaledansen min som heter spott:
Som dere sikkert skjønner tar dansen en del av livet mitt, ellers liker jeg veldig godt å ta bilder, redigere headere osv.. lage negldesign, hårfrisyrer,sminke osv.. Dette er noe jeg skal bli flinkere til å dele på bloggen! Hadde jeg hatt mer fritid skulle jeg gjerne lagt ut flere videoer også! 

Jeg er en glad person vil jeg nå si, og har en mamma,pappa,storebror og en tvillingbror,nedenfor :)Inspo 13.09.12#

Hei :) er syk i dag, så kan ikke at noen bilder og sånn nå, men tenkte å legge ut noen  forskjellige inspopics,morsomme ting osv...
,-frk2angel

Lekser all day long#

Hei! Wææ.. Føler jeg har gjort så mye lekser disse 2 ukene, og fortsatt har jeg igjen Norsk og Tysk! Er vel bare å sette seg ned å lese da... skal jo lese en ekstra bok ved siden av også, fy, skole er slitsomt. Kan nesten ikke vente til etterpå, skal prøve dobeltdraktene til Frida og meg,wihu.. Da er det bare trist fram til det kommer
fikk det til ...<3-frk2angel


Hardkjør#

Hei! Har vært på dans i hele dag, så har ikke fått blogget noe, fy så slitsomt! Først hadde vi gruppatrening,"Discomania", så ble det litt turning, og så litt slow og teknikk:) Da er det bare å registrere i vei på den bevegelsessiden til Nittedal hahaha :P Klarte faktisk flikk-flakk i dag! Ble så fornøyd, er veldig pyse på sånt.. Men hvis noen sier du ikke kan...bevis det!


-frk2angelMy cute little boys#

Hei! Da er jeg kommet hjem fra dans, ble litt sen blogging i dag daa..   ville jeg legge ut noen bilder fra i går :) De to små nusselige fetterne mine var på besøk, de er nydelige altså! Sorry om det er dårlig lys osv...orker ikke redigere dem :)

 


store gutten viser meg film av at han går på allidrett, stolt av han!

"Jenny,Jenny!Jeg står oppned"


Må jo selvfølgelig lage garasje til alle bilene.... haha jeg elsker fetterne mine! Dere er så nusselige!

-frk2angel

 

Confy clothes#

Hei :) I dag er egentlig bare en skikkelig daffedag! Har lagd eplekake og kuttet grønnsaker for mamma, så det er mat til tante og onkel kommer etterpå. Har også klart å spise opp en hel bolle med smørkrem,hahaha! Ellers er det joggebukse og stor varm genser på meg i dag, har egentlig bare lyst til å sitte å blogge, og sove-frk2angel


Photo's:Coverse#

Hei:) Hadde litt lite å gjøre i går, så samla opp alle converse jeg kunne finne i huset, og stillte dem opp Håper ,liker bildene!LOVE♥

-frk2angel

Hva syntes du om bildene? Hvem av conversene vil du helst ha?

photo's 08.09.12#
-frk2angel

Tina&Bettina birthday#

Hei! Supergøy i går,feira bursdagen min med en skikkelig Tina&Bettina fest haha♥ Alle måtte jo selvfølgelig ha på seg onepiece da, og hele bordet måtte jo være rosaaaa! Spiste litt her, så på filmen,dritkul,men det er jo selvfølgelig en tullefilm da, du kan ikke forvente deg noe stort av den hahaha^^ Så ble det litt kake og sånn her igjen da, håper alle koste seg!-frk2angel


Ready to patejj#

Hej hej! Da er det full rulle på kjøkkenet, vi skal lage gele,cupcakes,cake pops osv...Stress! For i morra smeller det hahahah:) Nå er det bare å rydde og ordne, så får Rønnibg og jeg ta den siste prikken over en før gjestene kommer! Så da blir det patejj og Tina&Bettina deluxe, love!


-frk2angel

 

pic of the day#

Hei :) Da er det bare på tide å hoppe i køyan som Rønning ville sakt... Ses vi i morra da, så får dere gå å legge dere også, natta ♥ 


haha... fordi jeg er teit.. og syntes ringen min er awesome...

 

Me hate video?#

le at jeg skule lage en "me hate" video, eller om dere vil ha en annen en? ÆÆ Rønning kommer i morra og lager cupcakes med meg til fredag :) Kanskje vi kan lage noe ♥

 

 

-frk2angel
 

Natta Peeps#

Hey! Har fått noe for peeps,yoo liksom hahahaha nejdå... Har vært en utrolig lang dag i dag uten dans, med andre ord utrolig kjedelig! Da blir det vel å teste ut den nye serien "Anger management" starred Charlie sheen, wihu♥ Dere får kose dere utover kvelden da, føler det er på tide å legge seg allerede egentlig, litt småtrøtt kan du si... Da er det eneste man kan gjøre bare å hoppe i malacopysjen sin da :)

 
#Im shy at first, but once i'm comfortable with you, get ready for some crazy shit!

 

-frk2angel

Gol 2012 pictures #

Hei! Har fått samlet opp en del av bildene fra GOL, sandra har ett par hun også, var utrolig gøy der! Kunne levd som vi gjør i GOL hver dag ejg, uten konkurransene kanskje men .. GOL er virkelig den beste konkurransen av alle, det er så mye annet en selve konkurransen der, sosialt, du blir alltid kjent med noen nye, og det er på en måte ikke det samme styret som på vanlige konkurranser! Jeg skal dit igjen,uansett :) Dro med Sandra denne gangen da, blitt en tradisjon det ^^ Altså.. Hvem vil ikke dele rom med bestevennen sin som du kan ligge å skravle med i evigheter, Sandra <3
den gule måke sandra?

For når Sandra og jeg ser noen alpakkaer, da skal vi ta bilder av dem... (midt på veien)


stygt bilde meneh...-frk2angel

hva syntes du om bildene? dte er en slowfilm lenger ned :)

Kontiki med familien #

Hei Igjen! I går var det mange på bloggen min, ble så glad! Håper flere av dere fortsetter å sjekke ut bloggen! 

I går var jeg på lillestrøm kino og så kontiki med familien :) Veldig kul film, og jeg syntes virkelig dere burde se den! Var så mye jeg ikke visste om Thor og ekspedisjonen som jeg fikk vite, og samtidig var det utrolig kult! De hadde liksom med så mange detaljer, og det virket veldig ekte, i tillegg var det jo litt kult å vite at den var filmet fra Malta siden jeg var der i fjor! Veldig vanskelig å fortelle hvorfor den var så bra, eller hvorfor dere burde se den, det eneste jeg kan si er at dere burde se den hahaha :)

Fra google ;-) 


peaceout....-.-

-frk2angel

antrekk av meg #

Hei! Har begynt å designe litt på polyvore, det er en nettside der man setter sammen klær osv... Syntes det er litt gøy liksom, finne hva som passer osv, og se på alle de fine klærene som finnes i verden da... Hell yes, I'm a girl! Dere kan besøke polyvore-profilen min her, og bare spør om dere lurer på hvor noen klær kommer fra osv..

 

 

love hurts.
coral beauty

 

scull and rough

 

california girl

 

 

hip in club

 

simple, or standing out?#

 

the same bottom, two outfits#

 

just me..

 

feeling fierce

 

usa loving#

 

street hip looking

 

swag on you

 

 

dressed up youth
swag

 

det var noen av de, hva syntes du?
-frk2angel

 

faila tannbleking....

Hahah! Som enda en av Ingrid og Emilies rare ideer skulle de bleke tennene med sitron og natron... Euk sier nå jeg da men eh.. Så veldig morsomt ut da, når du ser det bruser virker det ikke så veldig bra spør du meg! Ble nok ikke det resultatet de håpte på da, men det var nå utrolig gøy å se på da :)
pen....


lææksaar :/

-frk2angel

 

VIDEO: slowdance Gol 2012#

Hei :) Vet dere spurte for lenge siden, men nå hadde jeg tid til å legge ut en film :) Her er slowdansen min fra GOL 2012 :)

 

Hva syntes dere? 

-frk2angel