Januar 2011

videoblogg: svar på spm#

Hei! Da fikk jeg endelig satt sammen det siste av spm-videoen min, og håper dere liker den!

 

hva syntes dere? noe annet dere lurer på? :)

polyvore antrekk#

Hei! Da er jeg tilbake fra fjellet hahaha :) Videoen blit forsinka, men her er nå ihvertfall litt hverdagsinpo :)

 

hot in aztec#

 

 

spikey fresh#

 

aztec style#

 

Hvem likte du best?

hem te Gubrandsdalen.

hei! da stikker jeg til Gubrandsdalen med Ingrid Rønning, det blir kos! får bare klamre meg fast og innstille meg for en 4 timers biltur. skal få blogget om det er internett der hahaha, så får dere kose dere i helga!

sorry for små bilder, mobilblogg er topp.

redigering av spm#

Hei! Fikk ikke gjort ferdig redigeringen av video i helga, så prøver å ta meg litt tid nå! Håper på å få lagt den ut før jeg drar til Gubrandsdalen på fredag :) nå blir det egentlig bare litt i kveld med ylvis, og så sier jeg natta!sorry for dårlig kvalitet... webcam duger da ihvertfall :)

Hva skal du utover kvelden?

lekser og hår#

Hei! Har ikke rukket å skrive så mye i dag, lekser og dans. Tåa er dessverre ikke blitt bedre, og det blir nok litt pauser fremover igjen, men ellers har jeg bare gjort lesker i dag. Nå tenkte jeg å legge meg litt tidligere, å så blir det en bedre blogging i morgen får vi håpe! Rønning kommer på besøk, og kan kanskje lage noen flette-diyer med meg :) her er en hun lagde i dag, flinke selv!


Hva har du gjort i dag?

verdens beste pappa har bursdag#

Hei! Gratulerer med dagen Til pappa kenneth som blir 45 år i dag! Veldig glad i deg, og håper du har en fin dag på resturant i dag! Også må du ikke være syk da, for det er dumt når man har bursdag. Uansett, morsomme, snille pappaen min...... du vet det extetionet jeg ønska meg.. neida hahah :) GRATTIS!


Ha en fin dag dere også, legg gjerne igjen en gratulasjon til verdens beste pappaen min!

DIY#

Hei! Tenkte å dele litt DIY bilder jeg er blitt inspirert av! Litt forskjellige ting jeg vil prøve, særlig lampa! håper dere liker det :)

 

 

Hva syntes dere, noe dere vil lage?

Inspo 20.10.12#

Hei! Har ikke så mye å blogge om akkuratt i dag, redigerer spm-video som kanskje kommer i morgen, ellers skal pappa feire bursdag, så jeg skal til farmor! Har ikke så mye mulighet til å blogge der, men vi får se :) Håper dere likte inspoen!

hva syntes dere? 

Hva skal dere i kveld?

fredagskveld i heimen#

Hei! Nå er all trening ferdig for denne uka, skole, og jeg har akkuaratt satt meg ned i sofaen med godteri,brus,pepperkaker,taco og litt tv-titting, selvfølgelig norske talenter :) Hvor mye bedre kan man ha det da, nå kommer jeg snart til å spise meg i hjel hahaha, håper dere har hatt en fin dag!


da blir det Norske talenter og senkveld før jeg takker for meg :)

Hva har dere gjort i dag da?

 

Svensketur da#

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra svensketur med mamma, ble litt sein handling i dag, bare av mat og godteri da :) så skal jeg se om jeg får redigert  den Spm-runden, og så blir den nok lagt ut snart, håper dere har hatt en fin dag :)

natta, da blir det torsdag kveld, og så litt snorking her ;)

hva har du gjort i dag?

videoblogg: freestyle-sminke#

Hei! Fikk endelig lagt ut videoen med freestylesminken, håper dere liker den selv om jeg ikke er så flink til å forklare! Bare å se i vei, blir glad for en kommentar tilbake om hva dere syntes om den, eller noe dere har spørsmål om :)

 

hva syntes dere?♥

dagens polyvore#

Hei igjen! Har ikke rukket å blogge ordentlig i dag, har prøvd å legge ut sminkevideoen 4 ganger, men prøver igjen , får se om den vil ut i morgen. Tenkte bare å legge ut ett antrekk jeg slang sammen på noen minutter, er sånn halvveis fornøyd, hva syntes dere?


eagle job#
Hva vil dere jeg skal blogge mer om? :)

Kan noen hjelpe?

Hei! Sminkevideoen er ferdig redigert, og jeg har prøvd å laste den opp... men da står det :feil, og ett eller annet med att den ikke kan lagres, fjern det unødvedige i filmen, er den for lang da? Hadde vært til stor hjelp om du kunne hjelpe meg, er sånn med romvideoen også! 

Noen tips? 

-frk2angel

sneakpeak-new costume#

Hei! Da har jeg fått en ny dansedrakt:) Elsker den, er liksom litt lady gaga inspirert, dere får nok se bilder av den etter neste konkurranse, er veldig fornøyd, og gleder meg til å vise dere den, men skal være så snill og gi dere en liten sniktitt på den.  

-frk2angel
 Hva syntes dere, ser den bra ut? :) 

giving the pets a bath#

Hei! Hadde det litt sån kjedelig i går, og mamma ba meg vaske marsvinene, så da fikk man vel gjøre det da. De er så søte, spinner rundt i badekarret og søler vann overalt... Ulla 8den svarte og hvite) digger å bade, og syntes shampoen er verdens beste masasje, mens Lille My hater det og prøver å bite og løper vekk, ganske søtt å se på egentlig :)  de ligger liksom og fryser litt i håndklene sine etterpå, frem til vi tørker dem, og ja jeg bruker en hårføner! Om du skal bade marsvin må du passe på at vannet er i kroppstemperater, vannet må bare dekke litt høyere opp en potene, du må ikke få noe såpe i ørene eller øyne, du må ha spesiell shampo, og jeg anbefaler IKKE å bruke ett fint håndkle, de river ut trådene i det så lett som bare det :)
-frk2angel

Har dere noen dyr å stelle med? 

 

competition-results#

Hei! Var på dansekonkurranse i hele går, og i dag har det vært selvskaper og litt av hvert, tenkte bare det var bra med en liten update av resultater!  Gikk egentlig ganske bra i går, jeg er ihvertfall fornøyd! Hadde ikke så mye vondt i tåe, og klarte meg til en 6.plass i semi i elite 14-16 slow, en 2.plass i dobbel med Frida, første gang vi deltok, og rett ut i singel, men den semien er ganske tøff.. :) så etter alt er jeg veldig fornøyd jeg, og frida vant i champ 14-16! Så stolt av henne, det fortjente hun virkerlig :)

når du har bruna det ene beinet, ser på sammenligningen, og føler deg veldig brun enda haha )


halvferdig øyensminke er bra :)


style liksom.....

-frk2angel

Redigerer sminkevideoen forresten, så skal jeg spille inn spm-runden så snart som mulig!

Danser du freestyle, hvordan gikk det med deg? :)

dansekonkurranse#

Hei! da er jeg snart ferdig styla til dansekonkurranse, så får vi se hvordan det går! Gleder meg, håper på at tåa holder nå da! Har lagd sminkevideo også, må bare redigere og litt sånne småting, ønsk meg lykke til, æ glæd mæ ;)
gangnam style#

-frk2angel

helt utrolige videoer#

Hei! Har søkt litt rundt på nettet i det siste, og funnet en helt ny, utrolig nyskapende hobby. Det er danseskoler som bestemmer seg får å lage siluettshow, og de er helt utrolige! Er to forksjellige grupper, den ene gruppa kom til finalen i America got talents :) Håper dere syntes det er kult, syntes bare det var helt utroligt å se på, og måtte bare dele det med dere, kunne gjort sånn selv. Kanskje jeg finner noe mer å legge ut senere, nå blir det avslappning, så får vi se om det blir konkurranse i morgen.

 

 

 

 

 

 

-frk2angel

Hva syntes dere? Ganske kult, ikke sant?

last minute halloween costumes#

Hei! Er sikkert mange der ute som ikke vet helt hva dere skal ha på dere på halloween, lurte på det selv! Jeg skal ikke gå halloween, men syntes det er litt koselig å kle seg ut alikevel da, så jeg skal ta den hvite bodyen min og strømpebuksene fra 2dance :) så lager jeg geopardsminke bare med hvite prikker, snute og værhår!

Her er noen tips til sminke: 

 

 

det var litt sminke, og fannt en utrolig fin side med masse gode forslag til kostymer du ikke trenger å kjøpe, du finner alt HER

Håper dere fikk litt tips til kostyme og sminke, har masse mer! BTW! fikk redesign på skolen, så nå blir det ett par nye plagg å vise frem i garderoben min til torsdag :) Gleder meg til Halloween! Gjør ikke du også det?

-frk2angel

 

topp 3 antrekk#

Hei! Hadde noen få polyvore-antrekk jeg ville dele med dere:) vet at dere liker å lese inspoer og mote og sånn, så da får dere litt av det nå.

 

fashion week street style#

 

 

aztec orange#

 

 

dressed up#

 

-frk2angel
Hvem av antrekkene likte du best?

høstferien in pictures 2#

her er resten av bildene, kos på hytta! Mitt favorittsted her i Norge :)

nå er det masse mattesurr her i heimen, hater matte :(


-frk2angelhøstferien in pictures 1#

Hei! Deilig med litt ferie, men uheldighvis er det skole i morgen, håper det blir bra da .. Hatt en liten pause på noen dager denne uka, når alle har ferie må man jo benytte sjansen av å dra på hytta :) Møtte Dina der, supergøy! Hytta er liksom ett ordentlig feriested, du vet aldri hvor mye klokka er, er sent oppe, gjør hva du vil, kan ta masse bilder.. Hytta er toppen! Synd at jeg er hjemme allerede, kunne gjerne vært der resten av året spør du meg, uten skole og annet mas! Derfor vil jeg legge ut noen bilder derfra, perfekt sted å teste ut nye ting med kameraet mitt, ikke noe redigering denne gangen :)
love him, Åke my dear♥-frk2angel


Hva har du gjort i ferien?

Hairstyle guide#

Hei! Nettopp kommet hjem fra hytta, veldig koseligt, men nå orker jeg ikke legge over bildene, så da får dere litt hårfrisyre-guider istedet :) Håper dere liker det, både bilder og videoer, det er det jeg bruker fritiden min til å titte på... men nå er det jo snart full fres med dans og skole igjen, så da går nok ikke bloggen like lett...


 

 

 

 

håper dette hjelper dere litt :)

-frk2angel

nail inspo#

Hei! Blir borte fram til søndag kveld, og får dessverre ikke blogget tror jeg, håper fortsatt dere kan gå inn å kommenter å lese de andre innleggene mine, setter meg i bilen nå, så dette blir bare en liten inspo på ting dere kan prøve dere ut på, så blir det nok mange bilder og innlegg når jeg kommer hjem igjen :) 

Håper dere liker det!

 
så der har dere litt inspiration for alle, så lenge du er interressert i negler, kan gjerne legge ut mer av dette :) Si ifra hvis det er noe dere vil at jeg skal vise hvordan man gjør av dette, jeg kan en del av det ihvertfall :) Så ses vi om litt under 1 uke da, kos dere med resten av  høstferien

HUSK OGSÅ SPM-RUNDEN MIN HER

-frk2angel

me and my cam#

hahaha har det veldig kjedelig, og tenkte å legge ut noen bilder av meeg ahahha så selvopptatt å greier da^^ joda, dere overlever nok♥ rosablogger øyeblikk sier jeg bare..hohohohohohohhoo♥

new in,winter#

Hei! Ble enda litt mer shopping på kvelden i går, her må vi jo ruste oss til vinteren, så nå har jeg fått nytt kari traa ullundertøy,fleecegenser og fleecesokker til hunterstøvlene mine, har ønska meg det så lenge! Heldige meg :) Var ikke så mye spennende, men jeg syntes ihvertfall det var litt kulere til å være ullundertøy og sånne ting... og så er det litt pakking som gjenstår før vi drar på hytta :)

Hva likte du best?

innkjøp#

Hei! Har ikke blogget noe i dag, vært hos legen å sjekket tåa igjen, det er noe med de båndene som holder leddbåndene sammen eller noe, vanskelige ord! Ellers ble det litt småshopping med mamma på Metro senteret da, håper dere liker det, ble ikke så mye "kult" å vise fram men :)


Min nye favoritt! Carlings 299,-


eos 79,-


leppestift fra lindex


må jo støtte litt brystkreft, bare en liten sånn jeg ikke vet hva heter.... er fra lindex!


haha så artigt! sokker... lindex 180,- tilsammen


makeup-børster fra apoteket, koster rundt 160,-

Hva syntes du? :)