Januar 2011

hvilken bunad?#

Hei! Kan velge mellom blandt annet disse 3 bunadene som jeg skal sy til konfirmasjonen min, men hvem av dem liker du best egentlig? Klarer ikke helt å bestemme meg, men hvem tror dere ville kledd meg best :) og joda... jeg er faktisk litt sunnmøring ahahaha :)

                                         Oslo                                                                                        Vest-Oppland                                                                 Sunnmøre "Ørskog"

Hvilken tror dere kler meg best?

Gudbrandsdalen 2012 bilder del 2#

haha joa.. flinke til å ta bilder er vi vel ikke, men koselig er det ihvertfall ♥


trollolololololloo

Sorry... orket ikke å redigere!

Har du vært i Gudbrandsdalen før?

Gudbrandsdalen 2012 bilder del 1#

Hei! Lenge siden jeg var i Gudbrandsdalen med Ingrid nå, men tenkte å legge ut noen bilder nå :) Markedet "Stavsmortn" var så koseligt! På markedet hele dagen, også ble det litt kos med film og cookies på kvelden, love itauksjon er det kuleste ahahahha :)

håper på ett marked neste år også forhåpentlig hvis!

-frk2angel

ukas innkjøp#

Hei! Var i Sverige med mormor og morfar på lørdag, var så snille at de ga meg en veske og ett kjede jeg ønsket meg, ble så glad! Digger begge delene, så nå skal jeg ønske meg clutchen i rød, og ett rødt skjerf til jul :) 
Var det fint?

Begge deler er kjøpt på gina triccot :)

take it smooth#

Hei hei! Da er det på tide å krype i seng snart, håper alle har fått en fin dag! Take it smooth and enjoy a smoothie :)


Hva har dere gjort i dag søte lesere? :)

A true friend never fail#

Hei! Fancy overskrift hææ? haha, uansett da.. Måtte bare legge ut noen av de søte bildene sandra tok av oss i går! Bestevenn, hva skulle jeg gjort uten deg?... og den søte hunden din....
vi er fine alle sammen....

Glad i deg sandra ♥ lykke♣

hva gjorde dere i går?

takk til alle!#

Hei! ville bare takke alle de søte som var inne å kommenterte og så på bloggen min i går, blir så glad! Håper dere kan fortsette med det, så får jeg enda mer lyst til å blogge om hverdagen min:)

Nå snart skal jeg i kirken på konfirmasjonsmøte, blir sikkert bra det, så blir det vel bare å gjøre lekser, øve til Tysk muntlig og naturfagsprøve... Ganske hektiskt for å si det sånn! Håper dere har en fin dag videre, så kan dere bare tenke på meg som sitter på rommet og øver hahahaha! Kos dere resten av kvelden.

 uklaaaaart..

Hva skal du resten av kvelden?

polyvore outfitts#

Hei! Er dårlig til å blogge i det siste, har ikke mye å blogge om, men nå har jeg lagd noen antrekk fra polyvore som dere kan få bedømme selv!

 

hot pink geek#

 

 

inpired#

 

discoqueen#

 

discoqueen2#
sleepy#

 

cookie power#

 

pineapple#

 

studding fashion#

 

dark winter#

 

yo lizzm#

 

Hva syntes du? Hvem av antrekkene var finest? Hva skal du i dag?

inspo 4.11.12#

Hei dere! Har ikke blogget på noen dager nå, rett og slett fordi jeg ikke gjør så mye spesielt akkurat nå, men tenkte å slenge inn noen inspoer, ha en fin kveld!


 


 

Hva syntes dere om inspoene? 

Hva skal du resten av kvelden?

OD-dagen#

Hei! operasjon dagsverk med Ingrid i dag! jobbet på Bergesen .. en sånn dørhåndtak osv.. butikk:-) sto i 3 timer eller noe å sortere skruer etter millimeter.. og så dørhåndtak i 3 timer til! men joda.. hva gjør man ikke for andres utdannelse :-)

sorry bildene..mobilblogg